Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές, τελείωσαν!

Τώρα, ο καταξιωμένος Δήμαρχος Γέρακα, μπορεί να κοιμάται ήσυχος μέσα στις Πράσινες ανησυχίες που διαλάλησε προεκλογικά!  Μια χαρά κατάφερε να ξεγελάσει και πάλι τους κατοίκους της Δημοτικής ενότητας Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης, που παρασυρμένοι από τα φερέφωνα του γλειψίματος του μόνιμου πλέον Δημάρχου, του εξασφάλισαν ποσοστό με το αζημίωτο..

Η καθαριότητα των οικισμών της Κάντζας  τελείωσε την παραμονή των εκλογών. Τώρα πληροφορηθήκαμε ότι για να γίνει αποκομιδή κομμένων πρασίνων από την αρμόδια υπηρεσία, μπορεί να χρειαστεί και ένας μήνας.
Που οι καλοί καιροί που δεν προλάβαινες να κλήσεις το τηλέφωνο και είχαν κάνει τα δέοντα. Τώρα χρειάζονται 3 ή 4 τηλέφωνα, για να επικοινωνήσεις και να σου πουν πως παρά τις έκτακτες καιρικές συνθήκες,υπάρχουν συγκεκριμένα τεχνικά μέσα που δεν προλαβαίνουν.

Γιατί Δήμαρχε δεν φροντίζεις να ανασυγκροτήσεις και ανανεώσεις τα τεχνικά μέσα; Μήπως φταίει το χρέος που κληρονόμησες πριν χρόνια από τον παλιό Δήμο Παλλήνης, ή τα εκατομμύρια που έσκασες στην REDS;
Να ξέρεις ότι είσαι υπόλογος απέναντι στους δημότες όλου του Δήμου και όχι μόνο του Γέρακα που αντλείς την εκλογική σου επιτυχία. Ας καταλάβουν οι πολίτες, ότι οι ελάχιστες υπηρεσίες που λαμβάνουν έναντι των τελών και φόρων που πληρώνουν, δεν είναι αρκετές και πρέπει να τις διεκδικήσουν.
Οδυσσέας Ρομπάκης
Ενεργός πολίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: