Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Νικήτας Κακλαμάνης:Η Αρχή του τέλους.

Το πολυνομοσχέδιο θα εξοντώσει τη μεσαία τάξη
«Ήλπιζα ότι θα γίνονταν αλλαγές έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε να ψηφίσω θετικά, αλλά δεν έγιναν» δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, εξηγώντας γιατί καταψήφισε το πολυνομοσχέδιο.
Ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι μελέτησε προσεκτικά το άρθρο το οποίο καταψήφισε λέγοντας ότι οι διατάξεις που πέρασαν από τη Βουλή αποτελούν εξόντωση της μεσαίας τάξης, «της ραχοκοκαλιάς της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας».
Τόνισε μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια, δεκάδες εκπρόσωποι επαγγελματικών κλάδων και ενώσεων συνομιλούσαν με βουλευτές της συμπολίτευσης στο περιστύλιο της Βουλής, ζητώντας τους να αποσύρουν διατάξεις και οι βουλευτές δήλωναν αδυναμία, επικαλούμενοι την τρόικα. 
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ANT1, ο υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων, δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έγραψε την επιστολή που τον έθεσε εκτός ΚΟ της ΝΔ, λέγοντας ότι οι αρχές της παράταξης στις οποίες ο ίδιος πιστεύει δεν διαγράφονται.
Ο ίδιος είπε ακόμα ότι από το κόμμα του κανείς δεν μίλησε για ψήφο εμπιστοσύνης: «Χθες ακούω από τον κ. Βενιζέλο να λέει ότι η ψήφος στο νομοσχέδιο είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Ο κ. Βενιζέλος είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν είναι αρχηγός της ΝΔ.
» Κανείς από το κόμμα το δικό μας δεν μας είπε ότι είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Στους βουλευτές τέτοιου είδους γραμμές δίνονται από τον γραμματέα της ΚΟ» κατέληξε.

www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: