Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Διαγραφή του Αρη Πορτοσάλτε για ένα έτος από την ΕΣΗΕΑ

Την προσωρινή διαγραφή του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε για ένα έτος από την ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε ομόφωνα το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης, καθώς στην στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στις 11 Φεβρουαρίου του 2013, παρουσίασε ενημερωτική ραδιοφωνική εκπομπή.
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Ρ/Σ «ΣΚΑΙ», Λεωνίδας Σακλαμπάνης, στις διευκρινίσεις που έδωσε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, είπε: «...Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 κατά τη στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, ο διευθυντής του ραδιοσταθμού και μέλος της ΕΣΗΕΑ, Άρης Πορτοσάλτε, πραγματοποίησε τρίωρη ραδιοφωνική εκπομπή, όση διάρκεια είχε και η στάση εργασίας, με θέμα την κρίση στα ΜΜΕ. Στην ίδια εκπομπή οι επιθέσεις προς το Σωματείο ήταν πολλές».

Ο Άρης Πορτοσάλτε, απέστειλε έγγραφο, με το οποίο παρέπεμψε στις πρωτοβάθμιες μαρτυρικές καταθέσεις και σε προηγούμενα υπομνήματά του. Και μεταξύ άλλων, τόνισε ότι: «...Δεν επιθυμώ να παραστώ προσωπικώς στην εκδίκαση της έφεσής μου και ότι ισχύουν όσα σας έχω αναλυτικά αναφέρει στην έφεσή μου, καθώς και στο απολογητικό μου υπόμνημα στο ΠΠΣ, στα οποία προς αποφυγήν επαναλήψεων αναφέρομαι».
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: