Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Δεν διεκδικεί τρίτη εντολή ο Καμίνης

Την απόφασή του να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε ο Γιώργος Καμίνης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη δημοτική του ομάδα.  «Τρίτη εντολή από το εκλογικό σώμα δεν θα διεκδικήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης, τονίζοντας ότι δύο θητείες είναι «ικανές να δείξουν τι μπορεί να κάνει ένας δήμαρχος»... είναι «αρκετές για να αποδείξουμε πόσο σεβαστήκαμε το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες της Αθήνας».


Επίσης, ο δήμαρχος υποστήριξε ότι «μπορεί οι καιροί να είναι ιδιαίτεροι, και όλα να γίνονται πολύ πιο δύσκολα και αργά», ωστόσο«δείξαμε ποιοι είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε και προς ποια κατεύθυνση μπορούμε να πάμε την πόλη. Η πόλη έχει, επιτέλους, πόρους και στρατηγικό σχέδιο και ο δήμος οργάνωση».
Ο δήμαρχος της Αθήνας δήλωσε επίσης ότι νιώθει περήφανος για έναν ακόμα λόγο «ίσως τον πιο σημαντικό: Ότι όλα αυτά τα χρόνια, μέσα στη πιο σκοτεινή εποχή της πόλης, δεν προδώσαμε ούτε για μια στιγμή τις αρχές μας, τις ιδέες μας, τις αξίες μας».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμίνης εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές που θα γίνουν εντός του 2019. 
Για τον δήμο Αθηναίων, πάντως, απ' το Κίνημα Αλλαγής φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο υποψηφιότητας ο Παύλος Γερουλάνος.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: