Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Δεν μετάνιωσα που είπα «όχι», λέει ο Κουρουμπλής

«Όλος αυτός ο κόσμος ήθελε ένα «όχι» αξιοπρέπειας. Προσπαθώ να διαβάσω τις αντιδράσεις του κόσμου και διαπιστώνω την ανάγκη να βρεθεί κάποιος πολιτικός που θα πει όχι», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανία, Παναγιώτης Κουρουμπλής.


«Η δική μου η στάση είναι μέσα στο πνεύμα του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ. Άρα, οι νεολαίοι έχουν εκτιμήσει την στάση μου και αυτό εισπράττω και από ανθρώπους που δεν ανήκουν μόνο στο σκληρό πυρήνα των κομμάτων», πρόσθεσε.




Ο Π. Κουρουμπλής έκανε τις δηλώσεις από τον Αγιόκαμπο Λάρισας, όπου βρέθηκε προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός πολιτικός ομιλητής στον 7ο πολιτικό camp του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών, που διοργανώνει η ΠΑΣΠ ΑΕΙ Λάρισας, μέχρι την Κυριακή 10 Ιουλίου.


Αναφορικά με την απόφαση του να πει «όχι» στο μεσοπρόθεσμο ο ανεξάρτητος, πλέον βουλευτής, ανέφερε ότι συζήτησε με ψηφοφόρους του στην Αιτωλοακαρνανία, με στενούς συνεργάτες και την οικογένεια του και όλοι τον παρότρυναν να ανεξαρτητοποιηθεί και να φύγει από το ΠΑΣΟΚ. «Η ψυχολογική φόρτιση ήταν αφόρητη, αλλά δεν μετάνιωσα» είπε.


Εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν εκλογές το Φθινόπωρο για να παρατηρήσει πάντως ότι θα έπρεπε να τις κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου για να νομιμοποιήσει τις όποιες αποφάσεις του.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: