Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΓΓΕΛΩΝ



  Για τρίτη συνεχόμενη φορά θα γίνουν και φέτος οι γιορτές αγγέλων, μια διοργάνωση, μια κίνηση από την σχολική κοινότητα του καλλιτεχνικού που ήδη έχει βρει ανταπόκριση ευρύτερα, μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που υπογραμμίζει την ευαισθησία όλων μας και πάνω από όλα των μαθητριών και μαθητών του σχολείου μας.
 Ήδη τα παιδιά έχουν ενημερωθεί από μέρες και με το παρακάτω γραπτό κείμενο από τον σύλλογο διδασκόντων, αλλά και προφορικά στις τάξεις.
Επειδή απομένουν τρεις μέρες έως την Παρασκευή τελευταία μέρα λειτουργίας του σχολείου πριν τις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες διακοπές, καλό θα είναι να αξιοποιηθούν για την συγκέντρωση των πραγμάτων που θα διατεθούν.
 Μπορούμε ακόμα να αξιοποιήσουμε την Πέμπτη που έχει οριστεί σαν μέρα διανομής της βαθμολογίας Α τριμήνου για το Γυμνάσιο.
Χρειαζόμαστε μία βοήθεια από 2 ή 3 ακόμα αυτοκίνητα με ικανό χώρο αποθήκευσης ώστε να μεταφέρουμε το πρωί της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου τα       πράγματα από το σχολείο στον χώρο συνάντησης ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ έξοδος ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ δηλαδή στις 10.15 στο σχολείο.
Για την διευκόλυνση της μεταφοράς των πραγμάτων στην διαδρομή χρειαζόμαστε ακόμα αρκετά καροτσάκια λαϊκής ή αν είναι δυνατόν καρότσια σούπερ μάρκετ να βρίσκονται στο ραντεβού των 12.00 στο ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ που θα γίνει και η εκκίνηση της γιορτής.

 
    το Δ.Σ. 


   

Δεν υπάρχουν σχόλια: