Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σε ισχύ βρίσκεται πλέον το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Με την εφαρμογή του, σε κάποιες γραμμές αυξάνεται η συχνότητα των δρομολογίων, ενώ κάποιες άλλες καταργούνται προσωρινά.
Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι το θερινό πρόγραμμα ισχύει από τη Δευτέρα για λεωφορεία και τρόλεϊ. Οι επιβάτες μπορούν να ενημερωθούν καλώντας το 11185, ενώ τα νέα δρομολόγια θα αναρτηθούν σταδιακά στην αφετηρία και τον τερματισμό των γραμμών τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα, αυξήθηκαν τα δρομολόγια σε 3 από τις 4 γραμμές που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τόσο τις καθημερινές, όσο και τα Σαββατοκύριακα. Τα Σαββατοκύριακα, θα ακολουθείται το πρόγραμμα καθημερινής για τις γραμμές Χ93, Χ95 και Χ96.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μόνο τα Σαββατοκύριακα,αυξάνεται η συχνότητα των δρομολογίων που χρησιμοποιούνται για μετάβαση σε παραλίες της Αττικής: 171, 304, 305, Α1, Α2, Β2, Ε22.
Τέλος, από τη Δευτέρα 30 Ιουνίου έως και Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου αναστέλλεται η λειτουργία της γραμμής 070 «Γηροκομείο - Αρ. Πάγος - Δικαστ. Ευελπίδων».
Αλλαγές έχουν γίνει όμως και στον προαστιακό. Στη γραμμή Πειραιάς – Αθήνα (στ. Λαρίσης) – Οινόη – Χαλκίδα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα γίνονται ανά δύο ώρες τα δρομολόγια τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Τροποποιήσεις στους πίνακες των δρομολογίων έχουν γίνει και σε ό,τι αφορά τις καθημερινές, εξαιτίας της έναρξης της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα Οινόη – Χαλκίδα.
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: