Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Κύκλωμα εμπορίας οργάνων ερευνά η ανακρίτρια

Τρίωρη συμπληρωματική απολογία έδωσε χθες ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών ο 27χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 4χρονη κόρη του Aνι.
Ο κατηγορούμενος επέμεινε στην άρνησή του ότι δολοφόνησε το παιδί του, ενώ διαφοροποιήθηκε σε ό,τι αφορά την εξαφάνιση του πτώματος και συγκεκριμένα σε ό,τι ακολούθησε τον τεμαχισμό του. Ακόμη φέρεται να έβαλε και πάλι στο κάδρο της υπόθεσης τον φίλο του Νικαλάι.
«Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως» είπε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του Παναγιώτης Χρυσικάκης, προσθέτοντας πως ο εντολέας του απάντησε σε όλα τα ερωτήματα της ανακρίτριας.

Την ίδια ώρα ανώνυμη επιστολή που έφτασε στα χέρια της ανακρίτριας θέτει επί τάπητος τα σενάρια να εμπλέκεται στην υπόθεση κύκλωμα παιδεραστίας ή εμπορίας οργάνων.
Η μητέρα του δράστη, καταθέτοντας χθες στην ανακρίτρια, αποκάλυψε πως νωρίτερα είχε δεχτεί τηλεφώνημα από την Ντιμίτρινα (μέσα από τις φυλακές) στο οποίο η 25χρονη μητέρα τής Ανι τής ζήτησε να πει ψέματα στη δικαστική λειτουργό ότι αφενός είχε αφήσει το παιδί σ' εκείνη και όχι στον Σάββα και ότι αφετέρου ο Σάββας τής το πήρε όταν εκείνη πούλησε το τάμπλετ τής Ανι για να πάρει τσιγάρα. Η ίδια εξακολουθεί να πιστεύει πως ο γιος της δεν σκότωσε την Ανι, ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο το κοριτσάκι να πουλήθηκε.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: