Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Νεκρός 29χρονος μπασκετμπολίστας από την πυρκαγιά στο Μάτι

Σε πένθος βυθίστηκε η ομάδα μπάσκετ του Μαραθώνα, καθώς τακτοποιήθηκε η σορός ενός μέλους της οικογένειας της, του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη. Το όνομα του προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε και τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.


Η Ελλάδα δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα από τις καταστροφικές πυρκαγιές κι ένα από τα θύματά τους ήταν ο Παναγιώτης Χαμηλοθώρης. Ο 29χρονος μπασκετμπολίστας της ομάδας του Μαραθώνα ήταν αγνοούμενος ως την Τρίτη (31/7) και οι χειρότεροι φόβοι τελικά επιβεβαιώθηκαν. Η οικογένεια του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη γνωστοποίησε πως η σορός του ταυτοποιήθηκε, ενώ η ομάδα του Μαραθώνα, η οποία τις τελευταίες ημέρες παρείχε γεύματα στους πληγέντες των πυρκαγιών, εξέφρασε την θλίψη της για τον χαμό του αθλητή της.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
"Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι σήμερα ταυτοποιηθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στην καταστροφική πυρκαγιά και ένα δικό μας παιδί, ο Παναγιώτης μας.
Η οικογένεια του ΜΕΣΜΑ είναι φτωχότερη μετά από μια τραγωδία που δεν έχει τέλος....
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη καλό κουράγιο και καλή δύναμη!!!
Δε θα ξεχαστεί ποτέ αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος με την αγνή ψύχη, θα ζει πάντα μέσα στην καρδιά μας!!!
Κάθε παιχνίδι της ομάδας από δω και στο εξής θα είναι αφιερωμένο στον Παναγιώτη μας!!!".
Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Κοτταρίδης αποχαιρέτησε τον "γλυκό Παναγιωτάκη" με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook: "Όπως ήμουν στην εξέδρα τρέχεις και μου λες, πρόεδρε θέλω να βγάλουμε μια φωτογραφία να έχω να την δείχνω στον κόσμο όταν θα πάμε στην Α1 τον Μαραθώνα, γιατί με εσένα στο τιμόνι η ομάδα εκεί πάει!!!
Έτσι μου είπες γλυκέ Παναγιωτακη και βγάλαμε αυτή την φωτογραφία γελώντας και οι δυο με την καρδιά μας!!
Έτσι ήσουν πάντα ζωντανός και χαμογελαστός.
Η καρδιά μου έχει κοπεί στα δυο....
Παλικάρι μου καλό δε θα σε ξεχάσω ποτέ!!!".
 topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: