Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Ψήνεται πολιτική μεταγραφή δια… ποδηλάτου

Ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο που φανερώνει ότι χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα και τα κόλπα για να δελεαστούν βουλευτές να αλλάξουν στρατόπεδο. Αυτό, όμως, που συνέβη με τον Κυριάκος Μητσοτάκη και τον Γιώργο Αμυρά δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε. Να πάνε δηλαδή ποδηλατάδα για να συζητήσουν τη μεταπήδηση του βουλευτή του Ποταμιού στη Νέα Δημοκρατία.

Αποκαλυπτικό λοιπόν το παρασκήνιο που δημοσιεύει ο ιστότοπος enimerosi24.gr και σας το μεταφέρουμε αυτούσιο.
Μπορεί όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον θορυβώδη και αγχωμένο Ψαριανό που προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει μια έδρα στην επόμενη Βουλή, ζητώντας από την ηγεσία του Ποταμιού να κάνει μια δήλωση στήριξης στη ΝΔ, μπας και ο Μητσοτάκης τους δώσει μια θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος… Ο αθόρυβος όμως, αλλά κυρίως αποτελεσματικός Γιώργος Αμυράς έχει ήδη «φύγει» για ΝΔ και δεν περιμένει τους Ποταμίσιους να αποφασίσουν με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν!
Φευγάτος λοιπόν και μάλιστα με ποδήλατο που ταιριάζει στο προφίλ του! Απόδειξη το ρεπορτάζ του «Βηματοδότη» που αναφέρεται στην ποδηλατάδα που πραγματοποίησαν στον Υμηττό ο βουλευτής του Ποταμιού με τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη: «Σε μία από τις ατέλειωτες συζητήσεις στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εντοπίζει στα έδρανα του Ποταμιού τον Γιώργο Αμυρά και του κάνει νόημα να έρθει κοντά του» γράφει η ενημερωμένη στήλη και συνεχίζει, «Ο Αμυράς άλλο που δεν ήθελε, αφού ως γνωστόν είναι με το ένα πόδι στη ΝΔ και δεύτερος επιλαχών στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, βεβαιώθηκε πως δεν τον βλέπει ο Στ. Θεοδωράκης και πλησίασε τον κ. Μητσοτάκη. Σχεδόν ψιθυριστά ο πρόεδρος της ΝΔ του είπε: «Δεν πάμε καμιά ποδηλατάδα να ξεσκάσουμε»… 
Εδώ, προς άρση κάθε παρεξηγήσεως, θέλω να αναφέρω τούτα: Πρώτον, ο κ. Αμυράς είναι ποδηλάτης και διαφημίζει παντού τα ποδήλατα. Ακόμα και στον Αρχιεπίσκοπο έταξε ποδήλατο (αλλά δεν του έδωσε). Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάλι κάνει και αυτός συχνά ποδήλατο. Ετσι έδωσαν ραντεβού στον Υμηττό. Εμφανίστηκαν και οι δύο με πλήρη εξάρτυση. Ο κ. Αμυράς για να μην κουράσει τον πρόεδρο της ΝΔ του είπε ότι επέλεξε μια διαδρομή χωρίς… ανηφόρες. Ο κ. Μητσοτάκης τον κοίταξε παράξενα και του είπε: «Και ποιος σου είπε εσένα ότι φοβάμαι τις ανηφόρες;»»!
Συμπέρασμα: Ο σοβαρός άνθρωπος (και βουλευτής) λύνει το πρόβλημα μόνος του, δεν το μεταθέτει στους άλλους, ούτε θορυβεί ασκόπως! Άλλωστε ο Γιώργος Αμυράς έχει ξεκάθαρες απόψεις για το θέμα (του Ποταμιού) και τις έχει εκφράσει στα όργανα του κόμματος, αλλά και προσωπικά στον Σταύρο Θεοδωράκη. Μιλημένα, ξηγημένα ένα πράγμα! Οταν δηλαδή έρθει η ώρα θα πάρει το ποδηλατάκι του και θα κατέβει Πειραιώς!
Πηγή: enimerosi24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: