Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΗΓΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗΣ ΤΟΥ κ. ΖΟΥΤΣΟΥ.


Η φιλοδοξία τους να δείξουν τάχα έργο στο χώρο της σχολικής στέγης δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των απλών γονέων, σε καμία από τις τρεις δημοτικές ενότητες του Καλλικράτιου Δήμου.
Όλες οι υποδομές που είχαν σχεδιαστεί πριν από πολλά χρόνια, δεν μπορούσαν ούτε να παραδοθούν, εκτός από δύο κτίρια στην Δημοτική ενότητα Γέρακα που μετά από σοβαρές πιέσεις αλλά και προσωπική εργασία των γονέων, δόθηκαν σε χρήση μετά από επτά περίπου χρόνια, ενώ στα μισοκατεστραμμένα  ακατάλληλα, προκατασκευασμένα που περίσσεψαν, έσπευσαν να ιδρύσουν και να λειτουργήσουν νέο Δημοτικό σχολείο το (7ο).
Αυτά βέβαια είναι τα αποτελέσματα μιας διαχρονικής λογικής των αρμοδίων Δημοτικών λειτουργών, ό,τι αυτοί και μόνο είναι γνώστες και διαχειριστές της απολυτής αλήθειας.
Είναι η λογική της συγκεντρωτικής, αντιδημοκρατικής, λειτουργίας στ αρμόδια δημοτικά όργανα διοίκησης, που το μόνο που έδωσαν, ήταν σκάνδαλα και οικονομικές ατασθαλίες .
Αυτούς λοιπόν αγαπητοί συνδημότες τιμήστε και ξαναψηφίστε. Αυτούς και όσους άλλους ζηλεύουν και σκέφτονται ν ακολουθήσουν συνειδητά ή ασυνείδητα τέτοιες πρακτικές για τα επόμενα  πέντε χρόνια.
ΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: