Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Το ναυάγιο των 180:Γελάει ο κόσμος: Ο "Κιμ Γιονγκ Ουν της Μεσογείου" έκανε μόνος του την αποφώνηση στη συνέντευξη που θύμισε ΥΕΝΕΔ!

Ούτε τα προσχήματα κράτησαν στη ΝΕΡΙΤ με τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει μόνος του την αποφώνηση και να καληνυχτεί τους τηλεθεατές! Ετσι κι αλλιώς καθόλη τη διάρκεια της ο θεός να την κάνει συνέντευξης μισής ώρας ο πρωθυπουργός μονολογούσε δεχόμενος ελάχιστες ερωτήσεις κι αυτές «πάσες» για να μας μιλήσει για το πιστωτικό γεγονός που συνιστά ό,τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για συμπόρευση με τη Χρυσή Αυγή, και για τα σπουδαία επιτεύγματα της κυβέρνησής του όπως το ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ηλεκτρονικώς τα ένσημα που...κανείς δεν μας κολλά στην Ελλάδα του εργασιακού μεσαίωνα.
«Η ευθύνη των εκλογών θα βαρύνει όσους δεν ψήφισαν Πρόεδρο», διαμήνυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και εμφανίστηκε βέβαιος ότι «ο λαός δεν θέλει εκλογές».
«Κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Σαμαράς, επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση κάνοντας λόγο για «θανάσιμους κινδύνους που περικλείουν ανόητα νταηλίκια».
«Η άρνηση εκλογής Προέδρου σημαίνει πολιτικός εκβιασμός, όσοι βουλευτές ψηφίσουν «παρών» πάει να πει ότι «συντάσσονται με το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, δηλαδή με τον πολιτικό εκβιασμό», σημείωσε ο πρωθυπουργός. Ο κ. Σαμαράς τόνισε την ανάγκη για πολιτική σταθερότητα αλλά και άμεση συνταγματική αναθεώρηση προτάσσοντας την αντικατάσταση της διάταξης περί μη ευθύνης υπουργών.
«Είμαι ο πρώτος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης που κατάφερε σχηματίσει ενιαία κυβέρνηση συνεργασίας δεξιάς με την αριστερά», είπε και τόνισε: «Πρέπει να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μετά να συζητήσουμε την αναθεώρηση του Συντάγματος, θέλω ευρύτατη συναίνεση για την αναθεώρηση του Συντάγματος».

Σχολιάζοντας την υπόθεση των καταγγελιών του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας δωροδοκίας του προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για σκευωρία και «βούρκο». «Θεωρώ ότι είναι λάσπη, συκοφαντίες. Ένα σύστημα πολιτικής εξαπάτησης, βούρκου που δεν έχει ξαναζήσει ο ελληνικός λαός», είπε και πρόσθεσε ότι η υπόθεση αυτή εξαντλείται στο γεγονός ότι ένα στέλεχος των ΑΝΕΛΛ, πήγε να εξαγοράσει έναν από τους ΑΝΕΛΛ.

www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: