Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ο Παπαδημούλης… «ξέρανε» το Mega!

Το… καλύτερο για το τέλος άφησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, που εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αναφέρθηκε στο θέμα-ταμπού (για τα κανάλια, βεβαίως) των τηλεοπτικών αδειών, προαναγγέλλοντας ότι μία κυβέρνηση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες πλειοψηφία των μεγαλων τηλεοπτικών μέσων είναι φιλοκυβερνητικά, αλλά αυτήν τη φιλοκυβερνητικότητα σχεδόν όλων των μεγάλων μέσων στην Ελλάδα τη θεωρώ ελληνική πρωτοτυπία»,

σχολίασε ο κ. Παπαδημούλης, προκαλώντας αμηχανία στην παρουσιάστρια του δελτίου, Μαρία Σαράφογλου, που απάντησε: «Κύριε Παπαδημούλη, είστε φιλοξενούμενος εδώ και εσείς μας λέτε κάτι τέτοιο;». «Κι αυτό δε μου επιτρέπει να κάνω κριτική;», ανταπάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τα κόμματα δικαιούνται και οφείλουν να έχουν κομματική γραμμή, τα μέσα ενημέρωσης όχι», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης, με τον επίσης προσκεκλημένο στο δελτίο Νίκο Δένδια να το… γυρίζει στη Βενεζουέλα!

www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: