Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Τώρα "κλείσαμε!"

Άλλος ένας Παπανδρέου στην ενεργό πολιτική

Υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στις επερχόμενες εκλογές θα είναι -σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ. Συν.» ο Νίκος Παπανδρέου, γιος του ιδρυτή και ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη επιβεβαίωσαν ότι ο γνωστός συγγραφέας, οικονομολόγος και αδερφός του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, συναντήθηκε πρόσφατα με τη Φώφη Γεννηματά και συζήτησαν τη διαθεσιμότητά του να είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές του 2019.
Και οι δύο πλευρές εμφανίστηκαν θετικές στο ενδεχόμενο και, όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Παπανδρέου θα πάρει επίσημα το βάπτισμα του πυρός στην πολιτική στην αναμέτρηση του επόμενου Μαΐου.
Να σημειωθεί ότι αυτός θα είναι ο... τέταρτος Παπανδρέου που κατεβαίνει στην ενεργό πολιτική, μετά τους Γεώργιο, Ανδρέα και Γιώργο και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκαλέσει συζητήσεις εντός και εκτός Χαριλάου Τρικούπη περί οικογενειοκρατίας, αν και πρέπει να επισημανθεί ότι οι ευρωεκλογές θα γίνουν πιθανότατα με σταυρό και όχι με λίστα.
Από τη δική του πλευρά, ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Εφ. Συν.» που δημοσιεύτηκε το περασμένο Σάββατο, αναμένεται με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα ή εναλλακτικά στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών.
Με δύο Παπανδρέου στα ψηφοδέλτιά του, το Κίνημα Αλλαγής είναι σαφές ότι επιδιώκει να συσπειρώσει το εκλογικό του ακροατήριο που έχει συνδέσει τη σχέση του με το ΠΑΣΟΚ αλλά και με τον ιδρυτή του, Ανδρέα Παπανδρέου, ευελπιστώντας ότι με τον τρόπο αυτόν θα αποφύγει τον διεμβολισμό από τον ΣΥΡΙΖΑ.
 .efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: