Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Ηλεκτροκίνηση: Το «next big thing» είναι ήδη στην πρίζα...

Στη θέση του οδηγού και στην ηλεκτροκίνηση βρίσκεται, ήδη η LeasePlan, έτοιμη να υποστηρίξει και να συμβουλέψει τους πελάτες της για το πώς θα βιώσουν, με τον καλύτερο τρόπο, τη μετάβαση σε μια εντελώς νέα εποχή, με έμφαση στην οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος.


Η εταιρεία ενδιαφέρεται έμπρακτα για το what’s next στη μετακίνηση, πρωτοπορώντας στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου, έχοντας προχωρήσει, μάλιστα, στη δημιουργία σταθμών ηλεκτρικής φόρτισης στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα.


Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas χρησιμοποιούν, από τώρα, ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις επαγγελματικές τους μετακινήσεις. Γι’ αυτό και η νέα καμπάνια της παρουσιάζει μέσω των δικών της ανθρώπων τα πλεονεκτήματα της χρήσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
 Με αυτά επιτυγχάνουμε καλύτερη απόδοση με λιγότερα έξοδα, αφού δεν καταναλώνουμε υγρά καύσιμα, ελαχιστοποιούμε τον θόρυβο του κινητήρα και απολαμβάνουμε το ταξίδι, επαναφορτίζοντας γρήγορα τις μπαταρίες, όταν χρειάζεται, σε ένα από τα σημεία του δικτύου, που συνεχώς επεκτείνεται.

Οδηγούμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και κρατάμε την πόλη και τη …συνείδησή μας καθαρή, αφού οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι, κυριολεκτικά, μηδενικές. Γινόμαστε συμμέτοχοι σε ένα νέο κόσμο, χωρίς να θυσιαστούν οι ανέσεις μας και με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές όσον αφορά την ασφάλειά μας. Κινούμαστε, δε, ελεύθερα, χωρίς απαγορεύσεις σε περιοχές του «πράσινου δακτυλίου».
Η LeasePlan επιλέγοντας τη …smart πλευρά του δρόμου, δίνει μεγάλη σημασία, εκτός των άλλων, στο γεγονός ότι μειώνεται το κόστος συντήρησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Με 100% άμεσα διαθέσιμη ροπή, με την ευκολία του ηλεκτρονικού επιλογέα κίνησης, η ζωή μέσα στο αυτοκίνητο γίνεται ευχάριστη και διασκεδαστική.

Με αυξανόμενη διαθεσιμότητα μοντέλων, η LeasePlan προσφέρει πλήρες πακέτο υπηρεσιών leasing. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να γίνει ο καλύτερος συνεργάτης σε όλες τις δραστηριότητές μας. Οι κατασκευαστές εξελίσσουν μπαταρίες νέας τεχνολογίας, οι οποίες σύντομα θα προσφέρουν αυτονομία έως και 1.000 χλμ με μία φόρτιση. Η τιμή των μπαταριών αναμένεται να μειωθεί τα επόμενα χρόνια λόγω της μαζικότερης παραγωγής τους. Οι ειδικοί της βιομηχανίας μιλούν για εξίσωση της τιμής πώλησης των αυτοκινήτων ανεξαρτήτως κινητήρα, το αργότερο από το 2023.

Το Φεβρουάριο του 2013, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ενέκρινε το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μεγάλη διείσδυση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων στις χώρες-μέλη της Ε.Ε. Στους στόχους που έχει θέσει η Επιτροπή για την ανάπτυξη υποδομών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, προβλεπόταν ότι στην Ελλάδα θα πρέπει να λειτουργούν μέχρι το τέλος του 2020 13.000 σημεία φόρτισης.  Μπορεί να φαντάζει υπερβολικό κάτι τέτοιο, ωστόσο, σχεδιασμοί όπως αυτός της LeasePlan είναι δυνατό να δώσουν μεγάλη ώθηση στην εξάπλωση της ηλεκτροκίνησης με ταχύτατους ρυθμούς.

Εκτός από τους ιδιώτες, η ηλεκτροκίνηση ωφελεί και τους επαγγελματίες, αλλά και τις επιχειρήσεις, ιδίως κατά την κίνηση των στόλων τους εντός του αστικού περιβάλλοντος. Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, αναμένουμε στο άμεσο μέλλον το λανσάρισμα στη χώρα μας αρκετών επαγγελματικών αυτοκινήτων που κινούνται αποκλειστικά ηλεκτρικά.

 .naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: