Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Ηλεκτρικά πατίνια, τέλος - Η εταιρεία που τα διαθέτει εγκαταλείπει την Ελλάδα

Όπως αναφέρει η εταιρεία, θα «εστιάσει σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις 

Και ενώ οι πολίτες και οι επισκέπτες άλλων ευρωπαϊκών πόλεων απολαμβάνουν τις βόλτες με πατίνια, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Η  Hive, η οποία αποτελεί θυγατρική του ομίλου της Daimler, ανακοίνωσε ότι «λαμβάνει τη στρατηγική απόφαση να μη συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα από χθες, Παρασκευή 28η Φεβρουαρίου 2020».

Οπως αναφέρει η εταιρεία, θα «εστιάσει σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις που ήδη λειτουργούν με συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα για λειτουργία συγκεκριμένου αριθμού παρόχων».
Στην ανακοίνωση της, η εταιρεία τονίζει πως «πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό είναι προς το συμφέρον των πόλεων, των καταναλωτών και των εταιρειών», σημειώνοντας ότι «η απουσία ολοκληρωμένου νομικού πλαισίου που δημιουργεί ένα οργανωμένο περιβάλλον επιχειρηματικής λειτουργίας αναγκάζει την εταιρεία να αποχωρήσει επί του παρόντος από την ελληνική αγορά. Πιστεύοντας στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς, αν οι συνθήκες αλλάξουν σίγουρα η εταιρία θα επανεξετάσει την ελληνική αγορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: