Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ευτυχώς που ανησυχεί η ΔΗΜΑΡ Ηλείας για τα απορρίμματα και τα επεισόδια

Η Δημοκρατική Αριστερά Ηλείας παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση της προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων των δήμων Πύργου, Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και εκφράζει την ανησυχία της για τον τρόπο με τον οποίο αυτή εξελίσσεται.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστεί άμεσα ένα πρόβλημα που αφορά στην υγεία δεκάδων χιλιάδων κατοίκων, οι τοπικές πολιτικές δυνάμεις ?τουλάχιστον όχι όλες? δεν επιδεικνύουν την επιβαλλόμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, στις ομολογουμένως καθυστερημένες αλλά απαραίτητες ενέργειες των Δήμων για την λύση του προβλήματος που κληρονόμησαν.

Ως αποτέλεσμα αυτού, ημέρα με την ημέρα η άγονη αντιπαράθεση δίνει τη θέση της σε μια τυφλή πόλωση, η οποία κλιμακώνεται όλο και πιο έντονα. Τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ «Σκουπίδια» ήταν ο σημερινός προπηλακισμός των δημάρχου Πύργου και Ολυμπίας κατά την έξοδό τους από τα Δικαστήρια, μετά από τη διαδικασία εξέτασης των ασφαλιστικών μέτρων για τις Λίμνες.
Η Δημοκρατική Αριστερά, καταδικάζει απερίφραστα το θλιβερό γεγονός του προπηλακισμού!
Ζητά από τις αυτοδιοικητικές και πολιτικές δυνάμεις (δημοτικές αρχές, δημοτικές παρατάξεις, κόμματα, βουλευτές κλπ.), να αρθούν στο ύψος τους, να απομονώσουν συμπεριφορές και πρακτικές που οξύνουν το κλίμα της πόλωσης και να συζητήσουν σοβαρά και υπεύθυνα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος της διάθεσης των απορριμμάτων

www.iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: