Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Σοκάρει η περιγραφή της δολοφονίας και διαλύει τη θεωρία των αντιποίνων

Η θεωρία περί αντιποίνων από πλευράς της αριστεράς όσον αφορά τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο απομακρύνεται πλέον οριστικά και με την λεπτομερή περιγραφή της δολοφονίας.
Ο εκτελεστής έχει πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά τον Αλέξανδρο Γέροντα, ανεπιτυχώς τον 4ο νεαρό, και προσεγγίζει τους Γεώργιο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Πυροβολεί τρεις φορές τον Γεώργιο Φουντούλη στο στήθος και φθάνει μπροστά στον Μανώλη Καπελώνη.
«Είναι φοβερό αυτό που βλέπουμε. Το νεαρό θύμα έχει ‘παγώσει’. Έχει μείνει ‘άγαλμα’. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να φύγει. Είναι σαν να τον έχεις κολλήσει στο έδαφος» αναφέρουν σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί. Η συνέχεια είναι φρικτή.

Ο εκτελεστής με απίστευτη ψυχραιμία φθάνει μπροστά του και από απόσταση περίπου 40 εκατοστών πυροβολεί τον νεαρό δύο φορές στο κεφάλι. «Ουσιαστικά του έδωσε ‘χαριστικές βολές’, ενώ ήταν όρθιος» υποστηρίζουν οι ίδιοι αστυνομικοί. Ο εκτελεστής επιστρέφει στον Γεώργιο Φουντούλη, που είναι πεσμένος σε μικρή απόσταση και δίνει και εκείνου χαριστική βολή.
Στα αντίποινα υπάρχει πάντα ένας βράσμος, μια εκδικητικότητα, μια ταραχή. Εδώ παρατηρούμε ψυχρή παγωμάρα.

Ο ατυχής Καπελώνης μένει στήλη άλατος από όσα παρακολουθεί. Την ώρα που άλλοι τρέχουν δεξιά και αριστερά να καλυφθούν, αυτός αδυνατεί να κάνει μπρος ή πίσω. Με βιδωμένα τα πόδια του απλά περιμένει το μοιραίο.
Πόσο εύκολα ή εν βρασμώ μπορεί κανείς να πυροβολήσει εξ επαφής ένα μαρμαρωμένο άνθρωπο δύο φορές στο κεφάλι και στη συνέχεια να αποτελειώσει και τον έτερο βαριά τραυματισμένο Φουντούλη;
Το μόνο ερώτημα, είναι που καταλήγει η άκρη του νήματος, τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν αυτοί που κρύβονται πίσω από τις τρεις μέχρι σήμερα δολοφονίες, πόσο ακόμη αίμα είναι πρόθυμοι να χύσουν για την επίτευξη του στόχου τους και αν υπάρχει πράγματι συντεταγμένη πολιτεία η οποία εκτός από wi-fi μπορεί να παρέξει ασφάλεια στους πολίτες δίχως να καταστεί αστυνομικό κράτος.

www.freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: