Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ

ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΑ


Για μια ακόμη φορά, κι όχι τυχαία ( 4 Αυγούστου), στο μέσον του καλοκαιριού επέλεξαν να κάνουν την δουλειά τους με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν και συνηθίζουν. Πρωί πρωί τρεις μπουλντόζες σκάβουν μέσα στο κτήμα Καμπά. Αυτό δεν φαίνεται καθόλου άσχετο για το τι μας προετοιμάζουν για το μέλλον. Μέλη της κίνησης μας των Ενεργών Πολιτών Παλλήνης, αντελήφθησαν τις εργασίες και προσπάθησαν να ερευνήσουν την υπόθεση. Με την έρευνα πιθανολογούμε ότι είναι δοκιμαστικές τομές της εφορείας Αρχαιοτήτων, πράγμα που σημαίνει ότι είναι οι προκαταρκτικές ενέργειες που απαιτούνται για την κατάθεση του φακέλου αδείας στην πολεοδομία.


Η κίνηση ενεργών πολιτών Παλλήνης καλεί όλους τους πολίτες, όλη την κοινωνία της πόλης μας σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα.

Καταγγέλλει τους θεσμικά υπεύθυνους Δήμαρχο και την Δημοτική αρχή καθώς και όλους τους υπεύθυνους υπηρεσιακούς παράγοντες ότι δεν είναι παρόντες και δεν ενημερώνουν ως οφείλουν την τοπική κοινωνία για ένα τόσο σοβαρό θέμα που την αφορά άμεσα. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε προς το παρόν ότι γνωρίζουν και αποκρύπτουν, γιατί τα μεγάλα λόγια οσονούπω τελειώνουν. Ο λαός δια της ψήφου του θα εκφραστεί ανάλογα.



Εμείς σαν ενεργοί πολίτες θα είμαστε πάντα παρόντες για να ενημερώνουμε την κοινωνία μας .

Δημοκρατικά με διαφάνεια και συμμετοχή θ’ αλλάξουμε τα κακώς κείμενα της πόλης μας.

Συντονιστική επιτροπή

Κίνησης Ενεργών Πολιτών Παλλήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: