Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Αυτοί τρώνε και πίνουν και εμεις κοιτάμε.

Ελλάδα Δάνειο 14,6 εκατ. ευρώ πήρε το 2013 η ΝΔ ενώ αδυνατεί να εξυπηρετήσει παλαιότερα χρέη 146 εκατ. ευρώ αποκάλυψε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή Νέα αποκάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ χθες στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα οικονομικά και τη χρηματοδότηση των κομμάτων. Όπως γνωστοποίησε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, η ΝΔ έλαβε δάνειο το 2013 ύψους 14,6 εκ. ευρώ ενώ ταυτόχρονα αδυνατεί να εξυπηρετήσει το υπέρογκο χρέος των 146 εκατ. ευρώ.

Την αποκάλυψη παραδέχτηκε εμμέσως ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος δηλώνοντας ότι «όποια δάνεια έχει πάρει η Ν.Δ. τα έχει πάρει με διαφάνεια και ότι εξυπηρετεί και τα δάνεια και τα χρέη της».
Με παρέμβασή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης ζήτησε ενημέρωση για τις δανειοδοτήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που έκανε λόγο για «πρόσδεση μεγάλου μέρους του πολιτικού συστήματος σε συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα» και προνομιακή αντιμετώπιση κομμάτων με «αντάλλαγμα την εύκολη πρόσβαση στις δημόσιες προμήθειες». - See more at: /stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: