Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ο Πατούλης προσέλαβε στην Περιφέρεια όλα «τα δικά του παιδιά» - Όλα τα ονόματα

 Προ ημερών το documentonews.gr αποκάλυψε τον διαγωνισμό της Περιφέρειας Αττικής για την πρόσληψη με οκτάμηνη σύμβαση με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου 403 υπαλλήλων με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ με δικαιολογία την πανδημία. Η αποκάλυψη μάλιστα εκείνη είχε οδηγήσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη Εσωτερικών Κώστα Ζαχαριάδη να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για το θέμα.

Μάλιστα, απαντώντας στον κ. Ζαχαριάδη, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης κράτησε αποστάσεις από την Περιφέρεια λέγοντας επί λέξει: «Με ρωτάτε για το αν αυτές οι συγκεκριμένες προσλήψεις που έκανε η Περιφέρεια Αττικής, αξιοποιώντας αυτήν τη νομοθετική δυνατότητα, συνδέονται με τον COVID. Η απάντηση εδώ είναι διπλή. Εάν με ρωτάτε αν εγώ έχω αρμοδιότητα ελέγχου, σας λέω ότι δεν έχω αρμοδιότητα προληπτικού ελέγχου. Εάν με ρωτάτε αν έχει αρμοδιότητα ελέγχου άλλος φορέας, σας απαντώ ναι, έχει το ΑΣΕΠ,

Σήμερα το documentonews.gr επανέρχεται με νέες ακόμη πιο σοβαρές αποκαλύψεις. Από τις 403 συνολικά προσλήψεις οι 188 αφορούν εκείνους που συνεχίζουν, επαναπροσλαμβάνονται – είχαν προσληφθεί επί πανδημίας. Στις υπόλοιπες 215 ο κ. Πατούλης βολεύει, χωρίς υπερβολή, όλα τα δικά του παιδιά δίνοντας ένα δείγμα γραφής για το πως αντιλαμβάνεται το κράτος και την περιουσία του ελληνικού λαού.

Όργιο ρουσφετιών από Πατούλη

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι προσλήφθηκε η κόρη του γνωστού προέδρου Διαμαντή Ηλιάδη (Σχολές οδηγών) και υποψήφιου του κ. Πατούλη, Ηλιάδη Αμφιτρίτη, ο γιος του στελέχους του Γ. Σγουρού, υποψήφιου με το ψηφοδέλτιο Πατούλη, τμηματάρχη Περιφέρειας και πρ. Προέδρου του Συνδ. Λαϊκών Αγορών Χάρη Πασβαντίδη, Πασβαντίδης Κωνσταντίνος. Σημείωση με νόημα ο μπαμπάς Πασβαντίδης, το 1991, όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ είχε γράψει βιβλίο με τίτλο «ο Εφιάλτης» κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 

Η υποψηφια δημ. σύμβουλος Ηλιούπολης με Βαλασόπουλο, Μάρη Κυριακή του Εμμανουήλ, η υποψήφια Πειραιά με την Ένωση Κεντρώων Ακρίβου Σωτηρία, ο γιος του Τμηματάρχη Περιφέρειας Αττικής στα έργα Φύλλας Θεόδωρος, η κόρη του Διευθυντή Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Μπεκούλη Ελένη του Χρίστου, η υποψήφια με το Κίνημα του Γ. Παπανδρέου στη Β Αθήνας πρώην υπάλληλο της γ.γ. Πρωθυπουργού Σαλαμάνου Ιωάννα του Γεωργίου, η υποψήφια με Γιάννη Γκίκα - Συμμαχία για το Αιγάλεω Δηλέ Άννα του Κων/νου, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι με το "Μαρούσι - Καθαρή Γραμμή" Σμπόνια Αντιγόνη - Χριστίνα του Ανδρέα, ο αρθρογράφος e-ota Διερωνίτης, ενώ υπάρχει και κάποιος Κουμουτσάκος Αναστάσιος χωρίς να γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια σχέση με τον τον κ. Κουμουτσάκο ή πρόκειται για απλή συνωνυμία. Παράλληλα αν κάποιος επιχειρήσει να ψάξει για παράδειγμα στο fb ή το google τα υπόλοιπα ονόματα θα διαπιστώσει μια σατανική συνωνυμία των περισσοτέρων με ιατρούς μέλη του ΙΣΑ όπου προεδρεύει ο κ. Πατούλης.

Το πιο «ωραίο» απ’ όλα είναι ότι η επιλογή των ανθρώπων αυτών έγινε κατόπιν αξιολόγησης και επιλογής από τριμελή επιτροπή, η οποία συγκροτήθηκε για τον σκοπό αυτό στην Περιφέρεια Αττικής, αποτελούμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Κόκκαλη Βασίλειος (Πρόεδρος),

την Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κουρή Μαρία (μέλος) και την εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο για θέματα Κοινωνικής Μέριμνας, Λεονάρδου Πολυτίμη (μέλος).

Αποτελείται δηλαδή από 2 αντιπεριφερειάρχες και μία εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο, στενοί συνεργάτες όλοι τους του κ. Πατούλη. Η εν λόγω επιτροπή ολοκλήρωσε το έργο της, σε χρόνο ρεκόρ, αξιολογώντας περίπου 3.500 αιτήσεις!

Στην απόφαση συγκρότησης μάλιστα ορίζεται ότι η επιλογή των προσληφθέντων θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια της ανακοίνωσης πρόσληψης η οποία ανακοίνωση δεν έχει κριτήρια! Ακόμη πιο χαρακτηριστικό των διάτρητων διαδικασιών είναι ότι η Περιφέρεια έδωσε προθεσμία μίας (1) ημέρας και λίγων ωρών για την υποβολή αιτήσεων: η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στις 17.01.2021 και ώρα 18:24 και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εξέπνευσε στις 19.01.2021 και ώρα 12:00, όπως μαρτυρά η χρονοσήμανση της ηλεκτρονικής υπογραφής της ανακοίνωσης πρόσληψης!

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: