Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Οι χλιδάτες διακοπές του Γιώργου σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης

Οι φετινές διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως -αν μη τι άλλο- ήταν απολαυστικές και με όλες τις ανέσεις, στα Χανιά της Κρήτης, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην πρωθυπουργός διαμένει με τη σύζυγό του στο Κολυμπάρι, σε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα. Ενδεικτικά, η σουίτα κοστίζει 1.020 ευρώ τη βραδιά, ενώ το απλό δωμάτιο έως και 350 ευρώ τη βραδιά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ακόμη ότι ο κ. Παπανδρέου έφτασε εκεί τη Δευτέρα το μεσημέρι και μέχρι και προχθές επιβεβαιωνόταν η παραμονή του στο συγκρότημα.
Το Κολυμπάρι, μία από τις πιο τουριστικές περιοχές, βρίσκεται 23 χλμ. δυτικά των Χανίων. Και το πεντάστερο ξενοδοχείο (Avra Imperial Beach Resort & Spa) που επέλεξε ο κ. Παπανδρέου προσφέρει μαγικές ανέσεις, είναι χτισμένο μέσα σε τεράστιους κήπους, διαθέτει πισίνα μεγέθους 1.500 μ² με pool bar στο κέντρο και βρίσκεται δίπλα στην παραλία.
Προσφέρει υπερσύγχρονα δωμάτια, με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα, καθώς και ευρύχωρη βεράντα με υδρομασάζ. Από το ξενοδοχείο που θα επέλεγε ο κ. Παπανδρέου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν το υπερσύγχρονο γυμναστήριο και το Wi-Fi παντού, ενώ διατίθενται ακόμα χαμάμ, εσωτερική πισίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο κ. Παπανδρέου έφτασε στο θέρετρο (με τη συνοδεία της φρουράς του) το μεσημέρι της Δευτέρας, προπαραμονή του Δεκαπενταύγουστου, ενώ μέχρι και χθες το απόγευμα επιβεβαιωνόταν -σε όποιον τηλεφωνούσε- η παραμονή του εκεί. Ο κ. Παπανδρέου μάλιστα φέρεται -πάλι από τοπικά ΜΜΕ- να βρίσκεται στο νησί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά να διέμεινε τις πρώτες ημέρες σε παραθαλάσσιο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την παραλία Μπάλος, σε απομονωμένο σημείο.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: