Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Η Παναχαϊκή υποδέχεται (18.00) την Παλλήνη

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα την Παλλήνη για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών, σε ένα από τα λίγα θεωρητικά τουλάχιστον δύσκολα φετινά παιχνίδια της.
Για τη σημερινή αναμέτρηση και γενικότερα για όλες τις εντός έδρας η πατρινή ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση σε ότι αφορά τα εισιτήρια, αναλυτικά: "H ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής εν όψει του πρώτου επίσημου εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών, θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας τα εξής.
 Το παιχνίδι με την Παλλήνη που θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Αγυιάς, θα ξεκινήσει στις 18.00. Οι πόρτες του γυμναστηρίου θα ανοίξουν στις 17.00.
- Τα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα -όπως και σε κάθε εντός έδρας αγώνα της σεζόν- θα κοστίζουν 5,00 ευρώ και θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του κλειστού της Αγυιάς, από τις 17.00.
- Η είσοδος για παιδιά μέχρι 5 ετών θα είναι δωρεάν.

- Η είσοδος των θεατών θα γίνεται από την κεντρική θύρα του Γηπέδου.

- Τα εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2014-2015, κυκλοφόρησαν από σήμερα. Κοστίζουν 120ευρώ, έχουν χαρακτήρα οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας και είναι περιορισμένου αριθμού.
Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ομάδας, στη διεύθυνση Κορίνθου 177 είτε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 2610 226490 ή στα εκδοτήρια του γηπέδου πριν από κάθε αγώνα".
www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: