Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Εγνατία: Ντοκουμέντο για τις ευθύνες της φονικής καραμπόλας - Το έγγραφο που εκθέτει αστυνομία και ανάδοχο εταιρεία για το δυστύχημα!

H αποκάλυψη για την ύπαρξη συνοδηγού στη μοιραία νταλίκα, ήταν όπως φαίνεται μόνο η αρχή
- Το έγγραφο που βλέπετε έρχεται να ρίξει περισσότερο φως στα αίτια της τραγωδίας με τους 5 νεκρούς
- Η απόφαση για το κλείσιμο του δρόμου στο σημείο της καραμπόλας δεν τηρήθηκε ποτέ όπως φαίνεται
- Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση 18χρονης κοπέλας που τραυματίστηκε - Καλύτερα τα δύο παιδάκια

Όπως προκύπτει από το έγγραφο που βλέπει το φως της δημοσιότητας δύο μέρες μετά τη φονική καραμπόλα, η εντολή του αστυνομικού διευθυντή Ημαθίας ήταν να κλείσει ο δρόμος στο σημείο του δυστυχήματος μόνο για 10 λεπτα. Αντί όμως να συμβεί αυτό, τα έργα συνεχίστηκαν και κάπως έτσι φτάσαμε στους 5 νεκρούς και τους 30 τραυματίες.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση που παρουσιάζει το NewsIt, ο δρόμος στο ύψος της Μέσης στην Εγνατία, είχε αποφασιστεί να κλείσει από τις 09.30 μέχρι τις 09.40. Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 10.30 όταν θα έπρεπε να έχει ανοίξει βάσει της απόφασης της Διεύθυνσης ασφαλείας Ημαθίας.
Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, η μοιραία νταλίκα είχε και συνοδηγό. Ο επίσης Ρουμανικής καταγωγής άντρας, έπαθε πανικό την ώρα που έγινε το πολύνεκρο τροχαίο και άρχισε να περιπλανιέται στα χωράφια επι μια ημέρα και περισσότερο!

Εγνατία: Είχε και συνοδηγό η νταλίκα - φονιάς! - Η απίστευτη ιστορία του!
Εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο χωριό Σφηκιά Βέροιας γύρω στις 8 με 9. Καταβάλλοντας υπεράνθρωπη προσπάθεια για να συνεννοηθεί μίλησε με τους θαμώνες ενός καφενείου και τους είπε να καλέσουν την αστυνομία για να παραδοθεί.
Αμέσως έφτασε περιπολικό και τον μετέφερε στην αστυνομική διεύθυνση Βέροιας. Εκεί, είπε ότι περιπλανιόταν στα χωράφια σε κατάσταση πανικού. Είπε ότι ήταν ο συνοδηγός της μοιραίας νταλίκας και ήταν στο ταξίδι για να μάθει την διαδρομή αφού εκπαιδευόταν για οδηγός. Ισχυρίστηκε το ίδιο που είπε και ο οδηγός της νταλίκας, ότι δηλαδή κόλλησαν τα φρένα.

Εν τω μεταξύ 14 τραυματίες συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Βέροιας. Ένας 76χρονος άντρας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση. Άλλοι τέσσερις νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, με πιο σοβαρή να κρίνεται η κατάσταση μιας 18χρονης διασωληνωμένης κοπέλας. Οι γιατροί κάνουν λόγο για σταθεροποίηση της κατάστασής της και εκφράζουν αισιοδοξία.
Δυο αγοράκια ηλικίας 4,5 και 1,5 ετών νοσηλεύονται στο Γεννηματάς με τη μητέρα τους να υπογράφει με δική της ευθύνη το εξιτήριό της από το νοσοκομείο Βέροιας ώστε να πάει και να βρίσκεται στο πλευρό τους.
NewsIt, 

Δεν υπάρχουν σχόλια: