Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

«Μέχρι τις 27 Απριλίου θα εξοφληθούν όλες οι εφημερίες»

Στις 27 Απριλίου θα εξοφληθούν όλες οι απλήρωτες εφημερίες των νοσοκομειακών γιατρών του 2012, 13 και 14 διαβεβαίωσε μιλώντας στο ΚΟΚΚΙΝΟ και τον Κώστα Αρβανίτη ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε επίσης ότι οι διαδικασίες προσλήψεων που θα γίνουν τον Μάιο θα γίνουν στοχευμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ελέιψεις των νοσοκομείων, γιατί η κυβέρνηση θέλει ένα δημόσιο σύστημα υγείας αναβαθμισμένο, προσπελάσιμο από όλους τους πολίτες.

Εκκρεμεί ένα θέμα, αυτό των εφημεριών, συμπλήρωσε ο κ Κουρουμπλής… Οι εκκρεμότητες του 12 του 13 και του 14 που δεν πληρώθηκαν ποτέ, δεδουλευμένα στο χώρο της Υγείας, που δεν πληρώθηκαν γιατί κάποιοι ήθελαν να παρουσιάσουν πλεονάσματα, τα χρήματα αυτά διασφαλίστηκαν από το κράτος και στις 27 Απριλίου, θα καταβληθούν στους ενδιαφερόμενους,τόνισε.
"Μέχρι τις 30 Απριλίου ελπίζω να έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους οι διοικητές των νοσοκομείων"
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι άλλαξε μια κυβέρνηση με εντελώς άλλα χαρακτηριστικά. Οι διοικητές οφείλουν να θέσουν στη διάθεση του υπουργού τις παραιτήσεις τους. Όσοι κρίνουμε ότι πραγματικά έχουν δουλέψει θα τους κρατήσουμε, αλλά όσοι κρίνουμε ότι πρέπει να αλλάξουν θα αλλάξουν.
Αυτό το δημοκρατικό δικαίωμα δε μπορούν να μας το στερήσουν στη λογική διώξτε μας για να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις από μια καθημαγμένη χώρα. Να πουν πληρώστε μου το υπόλοιπο της θητείας. Ελπίζω να επιδείξουν όλοι υπευθυνότητα.

www.stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: