Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Αυστραλοί επιστήμονες βρήκαν τρόπο να διατηρούν το γάλα μέχρι και 100 ημέρες

Τη διάρκεια παραμονής του φρέσκου γάλακτος στα ράφια, για χρονική περίοδο 100 ημέρων κατάφερε να αυξήσει μία ομάδα Αυστραλών επιχειρηματιών που ανέπτυξε την απαραίτητη μέθοδο, τεχνογνωσία και τεχνολογία Οι επιχειρηματίες θα εξάγουν, αρχικά, το γάλα στη Μαλαισία, ενώ στο εξαγωγικό τους πλάνο συμπεριλαμβάνονται κι άλλες ασιατικές χώρες.
Η εταιρία παραγωγής αναψυκτικών MADE, με έδρα τη Μελβούρνη ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας οικονομικού ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων για την μηνιαία εξαγωγή 200.000 λίτρων γάλακτος στη Μαλαισία, από τον Ιούνιο.

Η αναφερόμενη εταιρία πραγματοποίησε επένδυση που έφτασε στα 15 εκατ. δολάρια για την ανάπτυξη της τεχνολογίας που διατηρεί φρέσκο το γάλα, για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αλλοιώνει τη γεύση του. Η εμφιάλωση του γάλακτος θα γίνεται σε μπουκάλια ανακυκλώσιμου πλαστικού, με κεντρικό εμπορικό στόχο τις ασιατικές αγορές.

www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: