Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ! UFO «καταδίωξε» τουρκικό αεροπλάνο!

Όσο και αυτό ακούγεται «περίεργο» και όμως όπως έγινε γνωστό ένα αγνώστου προέλευσης ιπτάμενο όχημα καταδίωξε αεροπλάνο των τουρκικών πολιτικών αερογραμμών που εκτελούσε την εναέρια συγκοινωνία από το τουρκικό λιμάνι του Bodrum στο Αιγαίο προς την Κωνσταντινούπολη.Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, χτες το βραδύ και ώρα 23.30 μ.μ. το τουρκικό πολιτικό αεροπλάνο TK-2525 που πετούσε στην αερογραμμή Μπόντρουμ – Κωνσταντινούπολη και ενώ πλησίαζε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης πάνω από την πόλη της Σηλυβρίας, σε ύψος 17 χιλιάδων ποδών, εμφανίστηκε ξαφνικά ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που πλησίασε επικίνδυνα το τουρκικό και σε κοντινή απόσταση εκπέμποντας μια μυστήρια πράσινη ακτινοβολία.
Οι πιλότοι του τουρκικού αεροπλάνου τύπου Boeing 737, έκπληκτοι και θορυβημένοι εξέπεμψαν αμέσως σήμα αναφέροντας πως ένα… UFO έχει πλησιάσει το επιβατικό αεροπλάνο. Το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο αφού έκανε διέλευση κοντά από το τουρκικό αεροπλάνο, τελικά απομακρύνθηκε και χάθηκε στον ορίζοντα.
Το εντυπωσιακό είναι πως όπως αναφέρεται η αναφορά αυτή των Τούρκων πιλότων δεν «πιάστηκε» από το DHMİ, δηλαδή από το σύστημα ραντάρ που εποπτεύει την περιοχή που συνέβηκε το περίεργο αυτό επεισόδιο.

Το τουρκικό αεροπλάνο μετά από τριάντα ληπτέα και ώρα 00.37 τελικά προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ.
Να θυμίσουμε ότι πριν από δυο χρόνια τα τουρκικά ραντάρ είχαν αναστατωθεί όταν είχαν εντοπίσει ένα αεροπλάνο αγνώστου προέλευσης που είχε παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο και πλησίαζε επικίνδυνα τις τουρκικές ακτές τους Αιγαίου.

www.crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: