Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ το 2012 ΜΑΘΗΤΕΣ Λυκείων ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Εκεί κοντά στα Χριστούγεννα, είθισται κάθε χρόνο να γίνεται η απονομή βραβείων στους αποφοίτους των Λυκείων της προηγούμενης χρονιάς, που έρχονται να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους. Κοντά σ’ αυτούς στην σεμνή τελετή παρευρίσκονται και οι γονείς τους που καμαρώνουν για την επιτυχία των βλασταριών τους.
Έτσι και αυτή την χρονιά, η τελετή πραγματοποιήθηκε από την Δημοτική αρχή στην αίθουσα συναυλιών του Μουσικού σχολείου. Παρόντες εκτός μαθητών και γονέων, ήταν κάποιοι διευθυντές σχολείων και πλήθος Δημοτικών συμβούλων, σχεδόν όλοι, (γιατί κάποιους τους ξέχασαν). Εκπρόσωποι γονέων από πρωτοβάθμιους ή την δευτεροβάθμια Ένωση τους που θεσμικά εκπροσωπεί τους πάντες, ΑΚΑΛΕΣΤΟΙ.
Μάλιστα όπως τα ακούτε! Η βράβευση των νέων (τώρα πλέον) φοιτητών, είναι αποκλειστική υπόθεση της Δημοτικής πλειοψηφίας.
Κάποιος περαστικός εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων που (κατά το λεγόμενο) είδε φώς και μπήκε, θα πίστευε ότι ήταν αόρατος, αν δεν αντάλλασε ευχές με παριστάμενους γονείς και παιδιά.
Εύγε, Κα Κουνενάκη .Η οργάνωση ήταν σχετικά καλή, μόνο που δεν είχατε προβλέψει τόσο μεγάλη αποχή (κοινώς γράψιμο) από τους τιμώμενους. Για την επόμενη χρονιά, συμβουλευτείτε και κανένα φορέα που μπορεί να έχει ίσως κάποια πιο φρέσκια ιδέα.
Εμείς από τώρα σας προτείνουμε την επόμενη χρονιά ( αν υπάρχουμε) να συνδιοργανώσουμε κανένα πάρτι για τα παιδιά. Μπορεί να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση!
Χρόνια καλά στα παιδιά μας και στους ανυποψίαστους δημότες.

Ο. Ρομπάκης
Γραμματέας Ένωσης Γονέων Δημόσιων σχολείων Παλλήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: