Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αν. Αττικής έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση του Γ. Παπανδρέου

Σημαντική ήταν η παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ της Ανατολικής Αττικής στην εντυπωσιακή, ομολογουμένως, συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου το βράδυ του Σαββάτου στο Μουσείο Μπενάκη.

Πλήθος «Πασόκων» κάθε διαμετρήματος, από την περιοχή, έδωσαν στο «παρών» στην εκδήλωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών δημιουργώντας προβληματισμό στο εναπομείναν ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου για το κατά πόσον το στελεχιακό δυναμικό του υφίσταται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ αυτών που εκδήλωσαν με την παρουσία τους την υποστήριξή τους στην προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου είναι και ενεργεία μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ καθώς και της νεολαίας του κόμματος.

Μεταξύ των στελεχών αυτών ήταν τα νυν μέλη της Ν.Ε. Ελένης Καπλάνη, Μάριος Σταυρόπουλος και Αλεξάνδρα Χαιρέτη, οι πρώην γραμματείς της Ν.Ε. Παναγιώτης Χριστόπουλος και Τηλέμαχος Λαμπρόπουλος, τα μέλη της Ν.Ε. της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Πολυχρονάκος και Σμέρος.
Επίσης παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Παλλήνης Σταύρος Δρούγκας και Ειρήνη Κουνενάκη καθώς και η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Αν. Αττικής Δέσποινα Αφεντούλη.
Παρόντα επίσης πολλά στελέχη Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ όπως ο Σταμάτης Χασιώτης από το Μαρκόπουλο, Σταμάτης Κασιμάτης από την Αρτέμιδα, Γιώργος Πρόφης και Γιώργος Κουτσουβέλης από το Κορωπί, Δημήτρης Χαλκιώτης από την Παλλήνη, Γιώργος Πανταζής από τη Βούλα, Χρήστος Βασιλειάδης από τη Σαρωνίδα, ο στενός συνεργάτης του Θ. Πάγκαλου Κώστας Δέππος και Χρήστος Λιακόπουλος.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι παρών και μάλιστα στις πρώτες σειρές των στελεχών που παρακολούθησαν τη συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου ήταν και Παντελής Ασπραδάκης ο οποίος ήδη έχει δημοσιοποιήσει την απόφασή του να είναι υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το notioanatolika.gr.
pallinipress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: