Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ο Μιχαλολιάκος υπερήφανος για τη «νύχτα των κρυστάλλων» στη Χίο

Με ένα μήνυμα που παραπέμπει σε ανάληψη πολιτικής ευθύνης για τις δολοφονικές επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες σε καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στη Χίο, απάντησε ο αρχηγός του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος. Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χ.Α. και αναφερόμενος στις επιθέσεις, ο Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι οι «προοδευτικοί δημοσιογράφοι πήγαν να ρίξουν την ευθύνη σε ακροδεξιά στοιχεία – σε Χρυσαυγίτες».

«Ε λοιπόν ναι» συμπλήρωσε ο ίδιος «για αυτούς, όποιος Έλληνας αντιστέκεται είναι χρυσαυγίτης, αυτό για εμάς αποτελεί τίτλο τιμής».             Την ίδια ώρα τα μεγαλύτερα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης της χώρας, που στο παρελθόν στήριξαν ανοιχτά την άνοδο της Χρυσής Αυγής, αποφεύγουν να συνδέσουν τα επεισόδια με την άκρα δεξιά και το κόμμα του Μιχαλολιάκου παρά τις μαρτυρίες κατοίκων και το γεγονός ότι στελέχη της Χ.Α καλούσαν σε συγκεντρώσεις μίσους.
Οι μεγαλοδημοσιογράφοι της χώρας έχυσαν όλα τα δάκρυά τους για το κάψιμο μιας σημαίας, στα επεισόδια που ακολούθησαν την επέτειο του πολυτεχνείου, αδιαφορώντας για το φασιστικό πογκρόμ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Χρυσή Αυγή επιστρέφει και όπως φαίνεται απολαμβάνει και πάλι τη στήριξης των ολιγαρχών που ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης.
Α.Χ
info-war.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: