Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο δήμαρχος Άγκυρας ξαναχτυπά: Προκαλούν τεχνητά σεισμούς για να βλάψουν την Τουρκία

Ο δήμαρχος της Άγκυρας, Μελίχ Γκιοκτσέκ μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του περί «πατρότητας του Αιγαίου» επανέρχεται εκφράζοντας τον φόβο πως δυνάμεις εχθρικές έναντι της Τουρκίας προκαλούν τεχνητά σεισμούς για να βλάψουν την οικονομία της χώρας, όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί σεισμικές δονήσεις.

«Σημειώθηκε ένας ισχυρός σεισμός σήμερα στα Δαρδανέλια (...) Έκανα έρευνες (...) Φαίνεται πως υπάρχει εκεί κοντά ένα σκάφος σεισμικών ερευνών», δήλωσε στο Twitter ο Μελίχ Γκιοκτσέκ, ο οποίος φημίζεται στην Τουρκία για τις μπερδεμένες θεωρίες του, όπως επισημαίνει το Γαλλικό Πρακτορείο.
«Πρέπει κατεπειγόντως να εξακριβωθεί το αντικείμενο των ερευνών αυτού του σκάφους και σε ποια χώρα ανήκει», συνέχισε ο δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας. «Λίγο με νοιάζει τι θα πουν ορισμένοι, φοβάμαι σοβαρά μήπως προκαλούνται σεισμοί με τεχνητό τρόπο».
Δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας από το 1994, ο Μελίχ Γκιοκτσέκ τροφοδοτεί τακτικά τους 3,7 συνδρομητές του στο Twitter με παντός είδους δηλώσεις.

Οι τελευταίες δηλώσεις του προκάλεσαν κατάπληξη σε πολλούς Τούρκους χρήστες του Ίντερνετ, ενώ άλλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους. «Πρέπει να προστατεύσουμε τη χώρα μας», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έκανε λόγο για «εξωφρενικές ανοησίες». 
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: