Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Σπίρτζης σε ΝΔ: Μην ψάχνετε αλλού - Ο συνεταίρος του Καλογρίτσα είναι στο γραφείο του Μητσοτάκη

Απάντηση στο σχόλιο της ΝΔ για τον Καλογρίτσα και τις "σχέσεις" του με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, έδωσε ο ίδιος ο Χρήστος Σπίρτζης. Συγκεκριμένα, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών απευθυνόμενο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει πως «ο συνεταίρος του κ. Καλογρίτσα είναι στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη. Μην ψάχνετε αλλού».«Η γελοιότητα και η αθλιότητα της ΝΔ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Ο συνεταίρος του κ. Καλογρίτσα είναι στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη. Μην ψάχνετε αλλού.

Τα δημόσια έργα ΔΕΝ τα αναθέτουν πια υπουργοί ή κυβερνήσεις. Αυτά ανήκαν στις περιόδους της ΝΔ.
Γι’ αυτό και οι εκπτώσεις που επιτυγχάνονται δεν είναι της τάξης του 0% όπως επί κυβερνήσεων ΝΔ.
Περιμένουμε απαντήσεις από τη ΝΔ για το πώς χειραγωγούνταν τα έργα επί των ημερών τους και την παράλληλη γνωστοποίηση της τεχνογνωσίας τους.
Και μια ουσιαστική διαφορά. Τα έργα σήμερα τελειώνουν ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΩΠΡΟΙΚΙΑ, στην ώρα τους και μέσα από διαφανείς διαγωνισμούς.
Να σας θυμίσουμε ακόμη ότι η απάντηση της πολιτικής ηγεσίας αυτού του υπουργείου στη λάσπη σας ήταν να πάει όλους τους φακέλους των έργων στους επιθεωρητές δημοσίων έργων και τον αρμόδιο εισαγγελέα.
Περιμένουμε τις δικές σας ενέργειες πριν προχωρήσουμε περαιτέρω στις δικές μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
koutipandoras.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: