Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

«Πρωτιά» της Κρήτης στα ανασφάλιστα οχήματα

Ξεκίνησαν να φτάνουν τα ειδοποιητήρια, σε ότι αφορά τα ανασφάλιστα οχήματα στην Κρήτη. Η εξέλιξη αυτή αφορά τουλάχιστον 1,5 εκατ. ιδιοκτήτες, πανελλαδικά. Η Περιφέρεια Κρήτης είναι στην κορυφή της λίστας, με ποσοστό 23,5% ενώ ακολουθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με 21%, Ηπείρου και Αιγαίου με 19% ενώ Θεσσαλονίκη και Αττική είναι στις τελευταίες θέσεις.

Στο νομό Ηρακλείου, 48.000 ιδιοκτήτες οχημάτων, έλαβαν το σχετικό ειδοποιητήριο και καλούνται να τακτοποιήσουν άμεσα τις υποχρεώσεις τους.
Χιλιάδες πολίτες της Κρήτης, οι οποίοι έλαβαν το σχετικό ραβασάκι, σπεύδουν στις συναρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξαν λάθη και παραλείψεις των κρατικών μηχανισμών.
Προκειμένου να γλιτώσουν το πρόστιμο, αρκετοί οδηγοί είτε ασφαλίζουν τα οχήματα τους είτε συγκεντρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να αποδείξουν λάθη και παραλήψεις, αφού η σχετική προθεσμία να λήγει στις 14 Ιουλίου.
Όσοι πάντως δεν σπεύσουν, θα έρθουν αντιμέτωποι με πρόστιμα, τα οποία κυμαίνονται από 100 έως 250 ευρώ, ανάλογα με τη κατηγορία του οχήματος ενώ προβλέπεται ακόμα και αφαίρεση άδειας οδήγησης και κυκλοφορίας για 6 μήνες.

 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: