Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Οι επαναστάτες της Nutella εξαγριώθηκαν

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ των καταναλωτών της Nutella και της εταιρείας .Μία ομάδα Γερμανών ανακάλυψε ότι τα πράγματα είχαν αλλάξει και η αγαπημένη κρέμα φουντουκιού περιείχε 8,7% αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη αντί του 7,5% όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα.
Σύμφωνα με το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών του Αμβούργου, η νέα συνταγή επίσης περιέχει περισσότερη ζάχαρη σε ποσοστό 56,3% από 55,9% και αυτά όλα συμβαίνουν, φυσικά, εις βάρος του κακάο.
Η σχετική ανακοίνωση του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών, αναφέρει ότι υπάρχουν και αλλαγές στην εμφάνιση του νόστιμου εδέσματος, καθώς το χρώμα της νέας κρέμας είναι πιο ανοικτό, γεγονός που οφείλεται στην αύξηση του αποβουτυρωμένου γάλακτος εις βάρος του κακάο.
Σε ανακοίνωση της η εταιρεία που παρασκευάζει τη Nutella, η ιταλική Ferrero, αναφέρει ότι όντως η συνταγή του νόστιμου εδέσματος έχει αλλάξει χωρίς, ωστόσο, αυτό να επηρεάζει τη γεύση της κρέμας ή την υφή της. Επίσης, τόνισε ότι και άλλες εταιρείες έχουν προχωρήσει σε παρόμοιες αλλαγές.

Η αλλαγή εξαγρίωσε τους καταναλωτές που αγαπούν την κρέμα φουντουκιού, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να απειλούν ακόμα και με μποϊκοτάζ την εταιρεία. 
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: