Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Ενώ ο κόσμος υποφέρει, η Ελληνική Ελίτ, συνωστίζεται για μια πρόσκληση συμμετοχής!

Την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη στη χώρα μας, ο διάδοχος του αγγλικού στέμματος και η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ. Ποιοι καλούνται στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο. Εργασία σε νέους, ανέργους και πρόσφυγες θέλει να βρίσκει στη χώρα μας ο Πρίγκιπας Κάρολος, που επισκέπτεται την Τρίτη και την Τετάρτη στη χώρα μας, συνοδευόμενος από την Καμίλα Πάρκερ.


Ο Κάρολος, ιδρυτής της οργάνωσης “The Prince’s Trust” το 1976, έχει δημιουργήσει 16 επιπλέον φιλανθρωπικούς οργανισμούς, στους οποίους και προεδρεύει έως σήμερα και οι οποίοι ασχολούνται με την παιδεία, τη νεολαία, το περιβάλλον, την επιχειρηματικότητα και πολλούς άλλους τομείς.
Ο διάδοχος του αγγλικού στέμματος έχει ήδη ειδοποιήσει την ελληνική κυβέρνηση ότι πρόθεσή του είναι να ιδρύσει παράρτημα ενός από τους οργανισμούς αυτούς και στη χώρα μας. Επιδίωξή του είναι το παράρτημα που θα ανοίξει να αφορά στην εύρεση εργασίας σε νέους, σε ανέργους, αλλά και σε πρόσφυγες. Μάλιστα τόσο η αγγλική πρεσβεία στη χώρα μας, όσο και συνεργάτες υπουργών κινούνται στην κατεύθυνση οριστικοποίησης της πρότασης, την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινώσει επισήμως στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.
Χαμός για μια πρόσκληση!
Η επίσκεψη του Καρόλου και της Καμίλα, πάντως, στη χώρα μας, θα αποτελέσει ένα κοσμικό τουλάχιστον γεγονός. Το κόκκινο χαλί, βεβαίως, δεν θα απλωθεί έξω από το Προεδρικό Μέγαρο κατά την υποδοχή του από τον Προκόπη Παυλόπουλο, ωστόσο όλοι οι κοσμικοί της χώρας θα ήθελαν μια πρόσκληση για το δείπνο που θα οργανωθεί προς τιμήν του. Ήταν, μάλιστα, τόσες και τέτοιες οι πιέσεις προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ο Προκόπης Παυλόπουλος αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα λιτό δείπνο με προσκεκλημένους τον πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής και λίγους υπουργούς, καθώς ο Κάρολος και η Καμίλα δεν συνοδεύονται από κυβερνητικά στελέχη…


Δεν υπάρχουν σχόλια: