Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

«Πρωτοφανής και αντισυνταγματική» η απαγόρευση κυκλοφορίας στα Εξάρχεια

Τι άλλο θα κάνουν ακόμη ;
Απαγόρευση κυκλοφορίας στα Εξάρχεια και συμμετοχής σε διαδηλώσεις περιλαμβάνουν οι περιοριστικοί όροι με τους οποίους αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες της αντιφασιστικής συγκέντρωσης στην ΑΣΟΕΕ.

Η δικηγόρος, Αντωνια Λεγάκη, εκπρόσωπος των δύο καλλιτεχνών (του stand-up κωμικού Αλέξανδρου Τιτκώβ και του μουσικού Θωμά Λάλου) μιλώντας στο News 24/7, δήλωσε: «Είναι πρωτοφανής η απόφαση, για παράδειγμα το ένα παιδί εργάζεται στα Εξάρχεια. Έρχεται σε αντίθεση, όχι μόνο με τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του κατηγορουμένου, αλλά και με τη συνταγματικά προβλεπόμενη ευθύνη της Δικαιοσύνης, η οποία εκ του Συντάγματος οφείλει να τα εγγυάται όταν η εκτελεστική εξουσία τα παραβιάζει.


Σήμερα, η Δικαιοσύνη, συντασσόμενη απολύτως με την κυβέρνηση, καταργεί ανερυθρίαστα ένα δικαίωμα που κέρδισε ο λαός μας με αίμα και μετά γράφτηκε στο Σύνταγμα ως ανώτατος νόμος. Όλη η Ελλάδα πλέον γνωρίζει μέσα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, την αθωότητα των κατηγορουμένων και την ενοχή της Αστυνομίας. Αλλά για άλλη μια φορά η Δικαιοσύνη ήταν τυφλή μπροστά στα βίντεο αλλά όχι κουφή μπροστά στα κελεύσματα της κυβέρνησης».
info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: