Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο αρχιεξορκιστής, οι μαφιόζοι απαγωγείς και τα σεξουαλικά όργια.

Το καλοκαίρι του 1983 η μόλις 15χρονη Εμανουέλα Ορλάντι απήχθη στη Ρώμη από μαφιόζους οι οποίοι πριν τη δολοφονήσουν την εξανάγκασαν να λάβει μέρος σε σεξουαλικά όργια με αδίστακτους βιαστές ξένους διπλωμάτες και μέλη της φρουράς του Βατικανού.
Αυτό ισχυρίζεται με πρόσφατες δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο ο 85χρονος πατέρας Γκαμπριέλε Αμόρθ, ο επί δεκαετίες επίσημος εξορκιστής του Βατικανού. Η υπόθεση έχει λάβει ξανά μεγάλη δημοσιότητα στην Ιταλία, διότι πρόσφατα έγινε εκταφή δεκάδων οστών από τον τάφο του αρχιμαφιόζου Ενρίκο «Ρενατίνο» ντε Πέντις σε ναό της Αιωνίας Πόλης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η μαφία έθαψε μυστικά εκεί τη σορό του δολοφονημένου κοριτσιού.
Ο ρωμαιοκαθολικός αρχιεξορκιστής επικαλείται την μαρτυρία ενός «ανθρώπου που έχει πρόσβαση στα αρχεία του Βατικανού», χωρίς όμως να τον κατονομάζει.
«Εγινε ένα έγκλημα με σεξουαλικά κίνητρα. Οργανώθηκαν πάρτι με μέλη της φρουράς του Βατικανού σε ρόλο «στρατολόγου» των κοριτσιών. Στο δίκτυο συμμετείχαν μέλη της αποστολής μιας ξένης πρεσβείας στην Αγία Εδρα. Πιστεύω ότι η Εμανουέλα έπεσε θύμα αυτού του κυκλώματος» δήλωσε ο πατέρας Γκαμπριέλε.
Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες κυκλοφορούν πολλά σενάρια για την μυστηριώδη απαγωγή και την εικαζόμενη (το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ) δολοφονία. Ενα από αυτά τα σενάρια συνδέει την άτυχη κοπέλλα, η οποία ήταν πολίτης του Βατικανού και μέλος εκκλησιαστικής χορωδίας, με επιχειρούμενο εκβιασμό ώστε να επιστραφεί μαύρο χρήμα που η μαφία φέρεται ότι δάνεισε σε στελέχη του Βατικανού μέσω της «αμαρτωλής» τράπεζας Ambrosiano.

Δεν υπάρχουν σχόλια: