Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Στριπ-τιζ Spiegel στην Μέρκελ για το δημοψήφισμα: "Το ζήτησε"!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Der Spiegel», στο νέο του τεύχος που κυκλοφορεί από Δευτέρα, η Άνγκελα Μέρκελ πράγματι πρότεινε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, διαψεύδοντας έτσι την καγκελαρία και την ανακοίνωση του εκπροσώπου της (έχουμε γράψει ότι υπάρχουν και ηχητικά ντοκουμέντα που διαψεύδουν την Μέρκελ).
Συγκεκριμένα φέρεται να εισηγήθηκε το δημοψήφισμα για το ευρώ να διεξαχθεί την ίδια ημέρα με τις νέες βουλευτικές εκλογές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 17 Ιουνίου.
Το γερμανικό περιοδικό υποστηρίζει την εξέλιξη αυτή παρά τις διαψεύσεις από κύκλους της γερμανικής καγκελαρίας, αναφέροντας το επεισόδιο με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο περιθώριο των συνεδριάσεων του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας.
Όπως δημοσιεύει το «Spiegel», ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών φέρεται να είπε πως ένα «ναι» στο ευρώ στο δημοψήφισμα θα σήμαινε και «ναι» στα μέτρα λιτότητας που έχει αποδεχθεί η προηγούμενη κυβέρνηση.
Φυσικά τον αισχρή παρέμβαση της Μέρκελ, επιχειρούν να εκμεταλλευθούν οι μνημονιακοί και οι τραπεζίτες στην Ελλάδα για να προκαλέσουν κύμα πανικού και να υπερψηφιστούν αυτοί που μας έφεραν στο σημείο αυτό στις 17 Ιουνίου και να συνεχιστεί η καταστροφή της χώρας προς όφελος των τραπεζών της. Ήδη όλα τα "μνημονιακά" ΜΜΕ μιλάνε για "ψήφο δημοψήφισμα" υποτιμώντας την χώρα και τις δυνατότητές της και παίζοντας το παιχνίδι των ξένων για άλλη μια φορά...
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: