Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΑΛΑΛΟΥΜ

                     
                                                                                            ΓΕΡΑΚΑΣ 03-07-2012
                                                                                    ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. 16/03-07-2012
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Σε συνέχεια της ερώτησης μέλους της Ένωσης Συλλόγων Γονέων κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης στο πολιτιστικό κέντρο Γέρακα, εκφράζουμε και εμείς με τη σειρά μας την απορία μας για την ανακολουθία της τιμολογιακής πολιτικής στα προγράμματα καλοκαιρινής απασχόλησης μεταξύ της ΔΕ Παλλήνης με τα αντίστοιχα της ΔΕ Γέρακα.
Πιο συγκεκριμένα, στη ΔΕ Παλλήνης έχει προβλεφθεί μέριμνα, με τη μορφή εκπτώσεων, για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, ανεξαρτήτως του πλήθους των τέκνων που θα συμμετάσχουν στα προγράμματα, ενώ στη ΔΕ Γέρακα θα πρέπει να συμμετάσχουν όλα τα τέκνα μίας τρίτεκνης οικογένειας προκειμένου αυτή να απολαύσει τα αντίστοιχα προνόμια. Αντιθέτως, στην περίπτωση των μη τριτέκνων οικογενειών, το κόστος των δραστηριοτήτων στην ΔΕ Παλλήνης είναι υψηλότερο από αυτό της ΔΕ Γέρακα.
Επίσης, εκφράζουμε την έντονη δυσάρεστη έκπληξή μας σχετικά με το κόστος των εν λόγω προγραμμάτων, όταν αντίστοιχα προγράμματα προσφέρονται από άλλους Δήμους, αλλά ακόμα και από ιδιωτικές επιχειρήσεις, σε αρκετά χαμηλότερες τιμές. Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε συγκριτικούς πίνακες τιμών, καθώς και το επίσημο φυλλάδιο του Δήμου.
egp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: