Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Τραγωδία! 19χρονος έχασε την ζωή του προσπαθώντας να αποφύγει τους ελεγκτές σε τρόλει!

Πήδηξε από το τρόλεϊ ενώ ήταν εν κινήσει στην Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι
- Είχε προηγηθεί τσακωμός του με τους ελεγκτές σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες
- Ο νεαρός χτύπησε στο κεφάλι σοβαρά - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα πέθανε
 Ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως σήμερα το πρωί. Χθες το βράδυ, κατά την διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ με αριθμό 7039 που εκτελούσε το δρομολόγιο Ζάππειο - Α. Ιερόθεος η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Τραγικοί πρωταγωνιστές, ένας 19χρονος και οι ελεγκτές εισιτηρίων. Ο νεαρός μπήκε στην στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση, στην Παναγή Τσαλδάρη, μπήκαν στο τρόλεϊ ελεγκτές και του ζήτησαν εισιτήριο. Ο 18χρονος όμως δεν είχε και έτσι ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα.
Σύμφωνα με τους επιβάτες, ακολούθησε τσακωμός μεταξύ του νεαρού και των ελεγκτών αλλά και του οδηγού του τρόλεϊ. Κάποιοι από τους επιβάτες μάλιστα πήραν το μέρος του νεαρού ζητώντας από τους ελεγκτές να μην το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα για ένα ευρώ!
Ο οδηγός και ο ελεγκτής αρχικά δεν συνελήφθησαν. Αυτό έγινε αφού εξέπνευσε ο νεαρός.
Όλα αυτά, διαδραματίζονταν λίγο πριν τις 10 το βράδυ. Την ώρα της αναταραχής και πάντα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός ξαφνικά, πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα ενω το τρόλει ήταν εν κινήσει και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος πρώτα στο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς όπου όμως στις 5 τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή.
Ο οδηγός και ο ελεγκτής αρχικά δεν συνελήφθησαν. Αυτό έγινε αφού εξέπνευσε ο νεαρός. Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό με βάση και τις καταθέσεις των επιβατών.
Μιλώντας στο newsit, κάτοικος της περιοχής είπε ότι ο νεαρός ήταν μέσα στα αίματα και αφού το ασθενοφόρο παρέλαβε τον 19χρονο, έγιναν επεισόδια μεταξύ των επιβατών και των ελεγκτών.
www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: