Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Τα αυτονόητα ζητούν οι Ενερργοί πολίτες!


Ενεργοί Πολίτες Παλλήνης

9/10/2013

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα Παιδείας
Μετά από σχεδόν μία τριετία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης δεν έχει συνεδριάσει ούτε μία φορά αποκλειστικά για θέματα που αφορούν την Παιδεία.
Το αίτημα τέθηκε ξανά τον περασμένο Ιούνιο από την εκπρόσωπο της Δημοτικής Οικολογικής Συνεργασίας (ΔΗΜ.Ο.Σ.), κ. Βασιλική Νούτσου, και πρόσφατα από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Παναγιώτη Μερτύρη.
Αποτελούσε δε, πάγιο αίτημα των πολιτών, των συλλόγων και της Ένωσης Γονέων του τέως αλλά και του ενιαίου Δήμου Παλλήνης.
Είκοσι πέντε υπογράφοντες πολίτες, κάνοντας χρήση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησαν το αυτονόητο, δίχως απάντηση έως τώρα.
Θυμίζουμε ότι ως Ενεργοί Πολίτες επαγρυπνούμε και δίνουμε το παρών για να επιλύονται τα προβλήματα της πόλης, στα σχολεία ή όπου αλλού, στηρίζοντας στην πράξη τα θεσμοθετημένα όργανα του γονεϊκού κινήματος που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ενιαίας σχολικής κοινότητας του Δήμου μας.
Θεωρούμε δημοκρατική επιταγή τη συντεταγμένη ενασχόληση του Δημοτικού Συμβουλίου στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς αποκλειστικά με αυτό το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: