Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΡΑΚΑ

Επιτέλους το είδαμε και αυτό!

Για πρώτη φορά παρακολουθήσαμε από κοντά συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής ενότητας Γέρακα και ομολογουμένως εντυπωσιαστήκαμε θετικά αλλά και αρνητικά.
Η σύνθεση και η παραταξιακή προέλευση των τοπικών συμβούλων μας ήταν άγνωστη, όχι όμως και η αντίστοιχη των δύο αντιδημάρχων που είχαν κληθεί από τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου για να δώσουν τις απαραίτητες διευκρινήσεις που  αφορούσαν το κοινωνικό παντοπωλείο και μία σχολική μονάδα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι στιχομυθίες θα είχαν ίσως κάποιο ενδιαφέρον σχολιασμού, αν δεν επισκιάζονταν από την πολύ κακή συμπεριφορά τον επιθετικό και προκλητικό τόνο του κ. αντιδημάρχου απέναντι σε τοπικούς συμβούλους και τους ατυχείς παρευρισκόμενους που για κακή τους τύχη ζήταγαν το λόγο.
Οι απειλές με μηνύσεις και δήθεν αποκαλύψεις προσωπικού χαρακτήρα εκ μέρους αντιδημάρχων (και μάλιστα νομικών), είναι κατά την γνώμη μας υπέρβαση εξουσίας που δεν συνάδει με την ουσία της κοινωνικής (για να μην πούμε και έμμισθης) προσφοράς και διαθεσιμότητας σε κάθε ουσιαστική κριτική αξιωματούχων και μη πολιτών-δημοτών.
Θα παρακαλούσαμε τον Δήμαρχο να του κάνει τις απαραίτητες συστάσεις και να τον επαναφέρει στην τάξη, προκειμένου να μην χαρακτηρίζεται όλη η δημοτική ομάδα από απαράδεκτες και γραφικές συμπεριφορές.
30-10-13
Ο. Ρομπάκης
Ενεργοί πολίτες Παλλήνης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: