Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Δημόσια ξεφτίλα από την ιδιωτικοποιημένη Intralot.

Στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ η προσφορά της Intralot
Προς αξιολόγηση στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ και στους συμβούλους του έργου παραπέμφθηκε η οικονομική προσφορά, ύψους 5,2 εκατ. ευρώ, της Intralot για το ιπποδρομιακό στοίχημα, η οποία αποσφραγίστηκε στη σημερινή (Παρασκευή) συνεδρίαση του Ταμείου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα εντός του Αυγούστου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος η προσφορά κρίθηκε πολύ χαμηλή και ως εκ τούτου δεν ελήφθη καμία απόφαση και το θέμα παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ. Σημειώνεται ότι εκπρόθεσμα υπέβαλε «δεσμευτική» πρόταση 40 εκατ. ευρώ και η Global Family Partners σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ που δεν έγινε δεκτή από το ΤΑΙΠΕΔ.

Η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ

Σε ανακοίνωσή του το ΤΑΙΠΕΔ αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, σε κοινή συνεδρίαση με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, αποσφράγισε σήμερα την οικονομική προσφορά ύψους €5.250.000 που είχε υποβάλει στις 31 Ιουλίου 2014 η Ένωση Προσώπων “Intralot (SPV No. 1) Limited” και “Intralot (SPV No.2) Limited” παρουσία της, για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 χρόνια. Επίσης, αποσφραγίστηκε η αποτίμηση που διενήργησε ο ανεξάρτητος αποτιμητής.»

» Τα σχετικά έγγραφα δόθηκαν για αξιολόγηση στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων και τους συμβούλους του έργου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα εντός του Αυγούστου».

news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: