Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Η ώρα της ευθύνης για την Πολιτική Οικολογία - Αιτήματα δεκαετιών να γίνουν πράξη μέσω κυβερνητικών πολιτικών

Δυο μέρες μετά τις εκλογές που ανέδειξαν τον πρώτο Οικολόγο Πράσινο βουλευτή, τον Γιώργο Δημαρά στη Β' Αθήνας, η σημερινή μέρα φέρνει τον χώρο της Πολιτικής Οικολογίας μπροστά στην ύψιστη ευθύνη της ανάληψης της θέσης του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής από τον Συντονιστή μας Γιάννη Τσιρώνη. Η συλλογική επιλογή μας στις εκλογές που πέρασαν ήταν να είμαστε παρόντες στη διαδικασία ριζικής ανατροπής στη διακυβέρνηση της χώρας. Είναι μεγάλη τιμή για μας που καλούμαστε τώρα να υπηρετήσουμε την επιλογή μας στην πράξη. Άξονας μας τα 22 σημεία αιχμής που συμφωνήθηκαν προγραμματικά με το ΣΥΡΙΖΑ.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό. Δεσμευόμαστε να λειτουργήσουμε υπεύθυνα, ριζοσπαστικά, συλλογικά και αποτελεσματικά. Στην Κυβέρνηση, στη Βουλή αλλά και σταθερά και πάντα στην κοινωνία, με τη συμβολή των φορέων του περιβάλλοντος και της κοινωνίας των πολιτών. Για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το περιβάλλον της χώρας μας, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή μιας ουσιαστικής και αποτελεσματικής περιβαλλοντικής πολιτικής.
Για μια βιώσιμη έξοδο από την κρίση και ένα καινούργιο ελπιδοφόρο μέλλον για την Ελλάδα και την Ευρώπη όπου το περιβάλλον δεν αντιμετωπίζεται σαν εχθρός ή τομέας εκμετάλλευσης αλλά σαν το σπίτι μας, - See more at: http://www.ecogreens-gr.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: