Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

«Πόρτα» Κυριάκου μετά το γιο Τραγάκη και στον Μαντούβαλο

Εκτός των γαλάζιων ψηφοδελτίων θα είναι ο Πέτρος Μαντούβαλος, γνωστός για το ότι αποτέλεσε στο παρελθόν βουλευτής της ΝΔ αλλά και για την εμπλοκή του στο δεύτερο παραδικαστικό κύκλωμα για την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών με 3ετή αναστολή.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ στο parapolitika.gr, έλεγε από εδώ και από εκεί πως θα είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με τη ΝΔ στη μονοεδρική στη Φωκίδα. Μάλιστα, δήλωνε ότι του είχε δώσει το «οκ» ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τον Τραγάκη και τη βεβαιότητά του ότι η έδρα του θα περάσει ως ένα είδος κληρονομιάς στο γιο του, αποκαλύφτηκε ότι νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ είχε «κόψει» ακόμη έναν «δελφίνο». Τον Πέτρο Μαντούβαλο.
«Δεν θα είναι υποψήφιοι και όσοι με τις συμπεριφορές τους προκαλούν την τοπική κοινωνία και προσβάλλουν τις αρχές και τις αξίες του κόμματος», τονίζουν στη ΝΔ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα στα parapolitika.gr.
Διαβάζουμε επίσης πως μετά το «άκυρο» του Κυριάκου, ο Μαντούβαλος σκέφτεται να προχωρήσει ακόμη και στην δημιουργία πολιτικού φορέα. Μην ξεχνάτε ότι ο Μαντούβαλος αποτέλεσε για ένα φεγγάρι και βουλευτής του ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη. Βέβαια, ο καταδικασμένος για το παραδικαστικό 2 δικηγόρος, επέστρεψε στη γαλάζια αγκαλιά τον Ιανουάριο του 2015.
Τότε, αν θυμάστε πάλι καλά, είχε "αγκαλιάσει" την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη ως νέου αρχηγού της ΝΔ (σ.σ από εκεί και η φωτογραφία του άρθρου). Μάλιστα, σε συνέντευξή του δήλωνε πανέτοιμος να επανέλθει στην πρώτη γραμμή της πολιτικής στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Ο Κυριάκος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός», δήλωνε μεταξύ άλλων για τον «αγαπημένο φίλο» όπως τον χαρακτήριζε τότε. 

Μάλλον ο Πέτρος Μαντούβαλος θα αρχίζει σιγά σιγά να αναθεωρεί τους "φίλους" του.
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: