Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος μήνυσε τον Κυριάκου Μητσοτάκη για τις προτάσεις του σχετικά με το πώς όλοι στην Ελλάδα μπορούν να πλουτίσουν.

Σε ζωντανή τηλεόραση ο πρωθυπουργός μετάνιωσε που είπε την αλήθεια. Ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά!  "Φοβάμαι τη φτώχεια και δεν μπορώ να καταλάβω τους φτωχούς ανθρώπους", δήλωσε ο κ. Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης. "Αξιοποιώ κάθε ευκαιρία για να γίνω πλούσιος και ξέρω έναν τρόπο που μπορεί να κάνει κάθε Έλληνα πολίτη εκατομμυριούχο. Αυτό είναι το προσωπικό μου μυστικό που χρησιμοποίησα κατά τη διάρκεια του κοροναϊού!"

News Image

Το σκάνδαλο ξέσπασε στα μέσα της ζωντανής εκπομπής "2 THE NIGHT SHOW", όταν ο Κυριάκου Μητσοτάκη έδειξε κατά λάθος τον σύνδεσμο στο κινητό του τηλέφωνο. Οι προσεκτικοί τηλεθεατές πάτησαν αμέσως το link, με αποτέλεσμα η Εθνική Τράπεζα να καλέσει το τηλεοπτικό στούντιο και να ζητήσει να σταματήσει η ζωντανή μετάδοση.

Ωστόσο, καταφέραμε να πείσουμε τους συντάκτες της εκπομπής "2 THE NIGHT SHOW" να μας δώσουν μια επανάληψη της ζωντανής μετάδοσης. Ωστόσο, αυτό το άρθρο μπορεί να διαγραφεί ανά πάσα στιγμή, όπως και η ίδια η εκπομπή. Έτσι, αν έχετε την τύχη να διαβάσετε αυτό το άρθρο, σας παρακαλούμε να εγγραφείτε μέσω του συνδέσμου που ο Κυριάκου Μητσοτάκη κρατούσε μυστικό για τόσο καιρό.

ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΆΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή που φοβούνται όλες οι τράπεζες στην Ελλάδα.

Κυριάκου Μητσοτάκη: " Θα σας πω ένα πράγμα από τώρα: δεν χρειάζεται να δουλέψετε για να γίνετε πλούσιοι. Μόλις το συνειδητοποιήσεις αυτό, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς πια για τα χρήματα".

Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Αν υπάρχει πραγματικά μια τέτοια ευκαιρία, γιατί να μην τη μοιραστείτε;"

Κυριάκου Μητσοτάκη: "Γιατί να αποκαλύψω τα μυστικά μου, αν δεν έχω κανένα αντάλλαγμα; Μην προσπαθήσετε καν να μάθετε πόσα κέρδισα τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν θα το δείξω σε κανέναν, ακόμα κι αν πρόκειται για πολλά χρήματα. Διαφορετικά, οι άνθρωποι δεν θα μάθουν ποτέ να αναζητούν νέες ευκαιρίες. Εξάλλου, αν γίνει γνωστό αυτό που κάνω, θα μπορούσε να βλάψει την οικονομία ολόκληρης της χώρας".

Γρηγόρης Αρναούτογλουο: "Σε ποιο βαθμό το να βγάζεις χρήματα μπορεί να βλάψει την Ελλάδα;"

Κυριάκου Μητσοτάκη: "Σκεφτείτε το. Αν κάποιος ξέρει ότι μπορεί να γίνει εκατομμυριούχος σε δύο μήνες, γιατί συνεχίζει να εργάζεται; Φυσικά, η στρατηγική μου είναι εφικτή για όλους, αλλά αν όλοι γίνονταν πλούσιοι, κανείς δεν θα συνέχιζε να εργάζεται σε καταστήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία".

Γρηγόρης Αρναούτογλουο: "Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πάντα πίστευα ότι ήσουν ένας έντιμος πολιτικός, αλλά τώρα δεν σε πιστεύω πια".

Κυριάκου Μητσοτάκη: "Με αποκάλεσες ψεύτη!"; Ωραία. Θα δείξω σε όλους ότι οποιοσδήποτε φτωχός άνθρωπος στην Ελλάδα μπορεί να κερδίζει χιλιάδες ευρώ την ημέρα μέσα σε μόλις πέντε λεπτά. Και θα σας δείξω πόσα κερδίζω εγώ με αυτή τη μέθοδο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα πω μόνο ότι έχει να κάνει με τις μετοχές: οι μετοχές κάνουν τους πάντες πλούσιους στις μέρες μας".

Ο Κυριάκου Μητσοτάκη άνοιξε κάτι στο κινητό του τηλέφωνο και το έδειξε στην παρουσιάστρια. Εκείνος έμεινε έκπληκτος. Κυριάκου Μητσοτάκη: "Λοιπόν, τι νομίζετε; Δεν είναι φανταστικό; Και μαντέψτε πόσα χρήματα επένδυσα; Μόνο 250 ευρώ! Και τώρα αυτό το πρόγραμμα μου αποφέρει δεκάδες χιλιάδες ευρώ την ημέρα και λειτουργεί ακόμα και όταν κοιμάμαι!". Μετά από αυτή τη φράση, ένας εικονολήπτης έτρεξε προς τον παρουσιαστή και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί.

Γρηγόρης Αρναούτογλουο: "Μόλις μου είπαν ότι όταν μου δώσατε το κινητό σας τηλέφωνο, η κάμερα κατέγραψε μια κλήση στο πρόγραμμα. Όλοι οι τηλεθεατές της εκπομπής το παρατήρησαν".

News Image

Η φωτογραφία με το κινητό τηλέφωνο έκαψε τον σύνδεσμο

Κυριάκου Μητσοτάκη σοκαρίστηκε. Αυτό που κρατούσε κρυφό για τόσο καιρό είχε μόλις δημοσιευτεί ζωντανά.

Κυριάκου Μητσοτάκη: "Αρκεί ένα τηλεφώνημα από εμένα και αυτή η εκπομπή δεν θα βγει ποτέ ξανά στον αέρα. Σας ζητώ να κόψετε τον σύνδεσμο που προβλήθηκε. Δεν θέλω να το μοιραστώ με κανέναν"!

Γρηγόρης Αρναούτογλουο: "Ξέρετε ότι είμαστε ζωντανά, έτσι δεν είναι; Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεις τίποτα άλλο. Θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο αν ενημέρωνες τους ανθρώπους για αυτή την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα".

Κυριάκου Μητσοτάκη: "Εντάξει, έχετε δίκιο, τι είδους πολιτικός είμαι εγώ αν δεν βοηθάω τους πολίτες μου! Χρησιμοποιώ αυτή την πλατφόρμα εδώ και τρία χρόνια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτόν τον σύνδεσμο και στη συνέχεια να συνδεθείτε στην πλατφόρμα. Πρέπει να καταθέσετε τουλάχιστον 250 ευρώ. Αυτό είναι το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για να λειτουργήσει σωστά το πρόγραμμα. Μετά από αυτό, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο: η πλατφόρμα λειτουργεί από μόνη της. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγχετε τακτικά το υπόλοιπο του λογαριασμού σας και να αποσύρετε τα κέρδη σας".

Γρηγόρης Αρναούτογλουο: "Τι πρέπει να κάνω για να ενταχθώ σε αυτό το πρόγραμμα και να κερδίσω τόσα πολλά όσο εσείς;"

Κυριάκου Μητσοτάκη: "Δεν απαιτούνται ειδικές δεξιότητες ή γνώσεις. Μπορώ να το αποδείξω. Παρακαλώ δώστε μου τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Θα το καταχωρήσω στο PatternTrader και στο τέλος της συνέντευξης θα δείτε μόνοι σας πόσα έχετε κερδίσει".

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλουο παρέδωσε το κινητό τηλέφωνο του Κυριάκου Μητσοτάκη για να εγγραφεί. Μετά από λίγα λεπτά, η εγγραφή πραγματοποιήθηκε και το ελάχιστο ποσό κατατέθηκε.

News Image

Γρηγόρης Αρναούτογλουο: "Αυτό είναι όλο; Τι πρέπει να κάνω τώρα;"

Κυριάκου Μητσοτάκη: "Τίποτα απολύτως. Σε 20 λεπτά θα δούμε πόσα χρήματα υπάρχουν στο λογαριασμό".

Γρηγόρης Αρναούτογλουο: "Αν το πρόγραμμα λειτουργεί πραγματικά, τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι στην Ελλάδα που δεν έχουν το ποσό για την ελάχιστη κατάθεση;"

Κυριάκου Μητσοτάκη: "Όταν άνοιξα το PatternTrader, δεν είχα πολλά χρήματα στη διάθεσή μου, βρισκόμασταν σε περίοδο κορωνοφορίας. Ωστόσο, μπορούν να συμπληρώσουν τον λογαριασμό τους με πιστωτική κάρτα. Τι παίρνετε για τα αχρησιμοποίητα χρήματα; Αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Μετά από περίπου 20 λεπτά, ήρθε η ώρα να ελέγξουμε το υπόλοιπο.

Κυριάκου Μητσοτάκη: "Τώρα πείτε μου ειλικρινά, πόσα κερδίσατε σε 20 λεπτά;"

Γρηγόρης Αρναούτογλουο: "47 ευρώ καθαρό κέρδος, το υπόλοιπο του λογαριασμού είναι τώρα 297 ευρώ! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όντως δουλεύει".

News Image

Τότε τηλεφώνησε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και ζήτησε να σταματήσει η ζωντανή μετάδοση. Αν όλοι μάθαιναν για το PatternTrader, το τραπεζικό σύστημα θα έχανε πελάτες. Οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούσαν μόνο τραπεζικές κάρτες για να κάνουν ανάληψη των χρημάτων που κέρδισαν στην πλατφόρμα. Δεν θα ήταν καθόλου κερδοφόρο για τις τράπεζες. Μετά τη διακοπή της ζωντανής μετάδοσης, ο συντάκτης μας αποφάσισε να ελέγξει ο ίδιος αυτή την επικερδή ευκαιρία και έγραψε ένα άρθρο σχετικά με αυτήν.

News Image

Ημέρα 1:

"Πρέπει να παραδεχτώ ότι στην αρχή δεν εμπιστευόμουν αυτή την πλατφόρμα, αλλά ήθελα πραγματικά να τη δοκιμάσω. Κατά τη στιγμή της έρευνας, δεν είχα τα χρήματα ούτε για την ελάχιστη κατάθεση, οπότε έπρεπε να κάνω αίτηση για πιστωτική κάρτα. Επένδυσα 250 ευρώ και άρχισα να βλέπω τι θα συνέβαινε στη συνέχεια. Φανταστείτε την έκπληξή μου όταν, μετά την πρώτη κατάθεση, δεν συνέβη τίποτα. Σκεφτόμουν ήδη ότι είχα πέσει θύμα απάτης. Αλλά μετά από λίγα λεπτά, ο αλγόριθμος λειτούργησε. Χάρηκα γι' αυτό, αλλά στη συνέχεια παρατήρησα τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία: έχασα 22 € με την πρώτη συναλλαγή! Ήδη από τα πρώτα λεπτά μπορούσατε να εντοπίσετε μια μεγάλη απώλεια. Αλλά η επόμενη συναλλαγή και οι επόμενες τέσσερις μου έφεραν χρήματα και μέσα σε λίγα λεπτά το υπόλοιπό μου αυξήθηκε από 250€ σε 272€".

Ημέρα 2:

"Το πρωί ξεκίνησε με τον έλεγχο του προσωπικού μου ισοζυγίου. Υπήρχαν ήδη 671 ευρώ! Φανταστείτε: η κατάθεση είχε διπλασιαστεί μέσα σε μία μόνο ημέρα. Ήμουν έτοιμος να πραγματοποιήσω το κέρδος, αλλά αποφάσισα να περιμένω άλλη μια εβδομάδα".

Ημέρα 7:

"Δεν έλεγξα το υπόλοιπο του λογαριασμού μου στην πλατφόρμα για μια ολόκληρη εβδομάδα. Ήταν δύσκολο για μένα γιατί φοβόμουν ότι τα χρήματά μου θα εξαφανίζονταν. Ωστόσο, όταν συνδέθηκα ξανά, είδα την ακόλουθη εικόνα: σχεδόν το 85% όλων των συναλλαγών που έκανα ήταν κερδοφόρες. Το υπόλοιπο 15 τοις εκατό σημείωσε ζημία, αλλά απέκτησε και πάλι κέρδος. Το υπόλοιπο του λογαριασμού μου ήταν 4250 ευρώ. Απέσυρα τα χρήματα για να αγοράσω ένα δώρο για τη σύζυγό μου. Τα χρήματα έφτασαν σε μια ώρα και η υπόλοιπη διαφορά συνέχισε να μου αποφέρει χρήματα.

Ορίστε η τραπεζική κατάσταση:

News Image

Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για το πώς να βγάζετε χρήματα με PatternTrader:

  • Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο που σας παρέχει το Κυριάκου Μητσοτάκη.
  • Καταχωρήστε το λογαριασμό σας. Κάντε την ελάχιστη κατάθεση που απαιτείται για την έναρξη του προγράμματος, η οποία είναι 250 ευρώ.
  • Λίγα λεπτά μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης, το πρόγραμμα θα αρχίσει να λειτουργεί.
  • Τα χρήματα μπορούν να αναληφθούν ανά πάσα στιγμή και θα φτάσουν στο λογαριασμό σας εντός 2-3 ωρών, ανάλογα με το έργο της τράπεζας.
  • https://flowerflagevolvepioneer.online

Δεν υπάρχουν σχόλια: