Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλλήνης 4/10

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 


……………………………………………………… 

Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Ιθάκης 12,- Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στις 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, του έτους 2011, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:



……………………… 

1. Λήψη απόφασης για εκδίκαση των ενστάσεων της Πολεοδομικής Μελέτης «ΝΟΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΤΑΝΕΣ της ΠΕ 2- Δήμου Παλλήνης».

2. Λήψη απόφασης για αναμόρφωση του Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Παλλήνης έτους 2011.

3. Λήψη απόφασης για αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Παλλήνης οικονομικού έτους 2011.

4. Λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής προτάσεων χρηματοδότησης έργων στην κατηγορία πράξης: «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων και υγρών αποβλήτων» (02.46.01.01) του ΕΣΠΑ.

5. Λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007 – 2013 του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που αφορά το έργο «Πιλοτική εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος διαλογής στην πηγή και μείωσης του όγκου των απορριμμάτων του Δήμου Παλλήνης».

6. Λήψη απόφασης για παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη αντιστήριξης σε επικίνδυνα σημεία ρέματος Μάριζα Δ. Ε. Παλλήνης», αρ. μελ. 29/11.

7. Λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 05/11 μελέτης και κατασκευής του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση και ανακατασκευή πλατείας Μακεδονίας Δημοτικής Ενότητας Γέρακα».

8. Λήψη απόφασης για έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο: «Εργασίες διαμόρφωσης Ο.Τ. 706 στη γειτονιά Κέντρο Δημοτικής Ενότητας Γέρακα», αρ. μελ. 10/2010.

9. Λήψη απόφασης για έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση αύλειου χώρου Μουσείου Οίνου – Πολιτιστικό Κέντρο», αρ. μελ. 11/08.

10. Λήψη απόφασης για έγκριση της αναμόρφωσης προϋπολογισμού 2011, του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».

11. Λήψη απόφασης για έγκριση απολογισμών σχολείων Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης.

12. Λήψη απόφασης για έκτακτη επιχορήγηση Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλλήνης για ανάγκες εκπαιδευτικού υλικού (βιβλία).

13. Λήψη απόφασης για ψήφιση δαπανών έτους 2011 και διάθεση πιστώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου καθώς και την υλοποίηση Κοινωνικών και Αθλητικών Εκδηλώσεων.

14. Λήψη απόφασης για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών στους δικαιούχους Τσόκα Ηλία και Βλάμη Μαργαρίτα.

Αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου μας όπως επιδώσει την παρούσα.

Γέρακας, 30-09-2011

Ο Πρόεδρος
Μπουντουβάς Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: