Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Σφαγή στον Πήγασο

γράφει ο Τυπικός


Χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς, ουσιαστικά, να ανοίγει ρουθούνι ο Φώτης Μπόμπολας απέλυσε μέσα σε ένα απόγευμα περισσότερους από 20 εργαζομένους επιβάλλοντας παράλληλα μείωση μισθών κατά 20%. Και όλα αυτά γιατί το... «μαγαζί» αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα...!




Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αργά χθες το απόγευμα, η πλευρά Μπόμπολα ανακοίνωσε την απόλυση σε 14 εργαζομένους, δημοσιογράφους, διοικητικούς και κλητήρες, του τηλεοπτικού περιοδικού «TV Ζάπινγκ», συνιδιοκτησίας Πήγασου-ΔΟΛ. Από τους 14 απολυμένους του περιοδικού, οι 4 ήταν με συμβάσεις αορίστου χρόνου και οι 10 εργάζονταν με μπλοκάκι. Όσοι δεν απολύθηκαν από το «TV Ζάπινγκ» έμαθαν αρμοδίως από τη διοίκηση ότι οι μισθοί τους περικόπτονται κατά 20%.


Στη συνέχεια το κύμα των απολύσεων έφτασε στα αθλητικά κομμάτια του Πήγασου. Έτσι, από το ενοποιημένο αθλητικό τμήμα του «Έθνους-Εθνοσπόρ», σύμφωνα με τις πληροφορίες, απολύθηκαν 6 χαμηλόμισθοι δημοσιογράφοι και από την αθλητική εφημερίδα του ομίλου «Goal News» έμαθαν ότι απολύονται άλλοι 6 συντάκτες.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: