Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Χαλάει πάλι ο καιρός από σήμερα

Μετά το σύντομο πασχαλινό σκηνικό καλοκαιρίας, ο καιρός χαλάει και πάλι. Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές στα ηπειρωτικά προβλέπονται για σήμερα, αλλά και την Τετάρτη.
 Σήμερα Τρίτη, αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες από τα βόρεια, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 και από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια τοπικά 6 μποφόρ.   Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 7 έως 22 στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 7 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 26 στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο και από 9 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με αυξημένη πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε την Τρίτη του Πάσχα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Την Τετάρτη, τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και βαθμιαία στην Πελοπόννησο και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε πρόσκαιρη πτώση κυρίως στα ανατολικά.

www.stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: