Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Τέσσερις οι τηλεοπτικές άδειες – Την Πέμπτη προσομοίωση της δημοπρασίας στη ΓΓΕΕ

Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση επισήμανε πως οι δημοπρατούμενες τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας θα είναι τέσσερις. Την Πέμπτη στη ΓΓΕΕ θα γίνει η προσομοίωση της δημοπρασίας.  Ειδικότερα, αύριο, Πέμπτη 25 Αυγούστου θα διεξαχθεί στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας προσομοίωση της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου.

Για τον λόγο αυτό έχουν κληθεί οι εκπρόσωποι των υποψηφίων, ώστε να «εκπαιδευτούν» πλήρως και να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα την ερχόμενη Τρίτη.  Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, οι άδειες για τα κανάλια εθνικής εμβέλειας που δημοπρατούνται, είναι οριστικά τέσσερις, καθώς -όπως τονίζουν- τόσες «σηκώνει» η αγορά, δεδομένου ότι η σχετική διαφημιστική δαπάνη στην Ελλάδα έχει καταρρεύσει κατά τα μνημονιακά χρόνια από 600 στα 180 εκατ. ευρώ.

Επισημαίνεται ότι η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο διαρροής εμπιστευτικών πληροφοριών, κακόβουλης χρήσης του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προσφορών ή τυχόν επικοινωνίας μεταξύ των συμμετεχόντων.
.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: